EMBROIDERED JACKET


Hittade denna fantastiska skapelse på Beyond Retro i helgen, kunde inte låta bli..! Den har hur många påsydda pärlor och paljetter som helst. Bara att dra på över vilken tråkig outfit som helst så är man redo för partyyy!
 
(null)
 
(null)
 

5 BLÖTA KM


Hej på er! Har haft fullt upp i veckan. Jobbat, tränat och försökt hinna med att skriva på rapporten. Igår va även ett par av Emmas kompisar hit och vi gjorde fisk-tacos på lax, mycket trevlig kväll!

Idag blev det jobb till 17 drygt, sen ner på gymmet där jag sprang 5km på löpbandet. Alla löpband va upptagna först så hann med en 15 minuters uppvärmning på cykel innan vilket är en av orsakerna till att det blev så svettigt, haha.  Efter en välbehövlig dusch gick jag upp på kontoret igen och satt med rapporten tills lamporna släcktes på kontoret kl 21. Inte så spännande. 

Imorrn däremot kommer Josefine hit..! Ska bli riktigt kul med en tjejhelg ❤️
(null)

JOBB..!


Alltså, efter gårdagens riktiga dipp hade jag verkligen inte förväntat mig att måndagen skulle bjuda på detta..! JAG HAR FÅTT JOBB! Var på intervju på Swedbank för nästan två veckor sedan och idag ringde dom och berättade att dom ville ha mig. Helt knasigt, men så kul! Så, från och med 15:e januari kommer jag vara Junior Risk Analyst på Swedbank :D Lönen är överrenskommen och det är egentligen bara kontraktet som ska skrivas. Overkligt!! 
 
 
Vardag | Jobb, Swedbank | | Kommentera |
Upp