FÖRSTA STEGEN I STAN


Idag tog jag mig in till stan efter att det hade slutat regna. Letade rätt på byggnaden där jag ska börja jobba på måndag och strosade/irrade sedan runt, satt ute på Riddarholmen och filosoferade en stund. Har haft svårt att slappna av och somna sen jag flyttade hit och under nätterna så drömmer jag massa konstiga saker. Men det är väl en del stress och nervositet som ligger under ytan. Håller tummarna för att det blir bättre när jag börjar jobba och får rutiner igen!
 
Efter min filosofistund gick jag in mot Drottninggatan på jakt efter lite grejer. Hittade en hel del, på rea dessutom. Så nu har jag ett par shorts. Och en till kjol bland annat. Försökte även hitta nån vit/ljus slät BH nånstans men höll på att ge upp när jag tillslut hittade en som passade på Cubus!!! Så jag köpte två. Annars är det i stort sett omöjligt att hitta nån som passar och som inte kostar en halv förmögenhet. 
 
Till middag idag blev det en vegetarisk plocksallad och sen har jag och katten kollat GoT. Imorrn ska jag dock äta middag med My, på lördag är jag bjuden på fest hos Jonas och på söndag väntar en dejt med Vickan som är här över helgen! Så mycket kul att se fram emot!
 
 

NOLL SHORTS


Onsdagen går mot sitt slut och har myst i sängen med Moster (Emmas katt) till ett avsnitt GoT. Ska se ett till innan jag somnar tror jag, så bra..! I övrigt så har jag gjort lite smågrejer idag. Läst på lite om C#, varit iväg och handlat, lagat halloumi-stroganoff (recept HÄR) som blev jättegott (!!) och tränat. Var ju tvungen att testa mina nya skor som jag köpte på Löplabbet innan jag flyttade hit och dom var riktigt sköna. Sprang en sväng vid Lillsjön här i närheten och testade även på det utegym som finns där. Funderar på att skippa ett vanligt gymkort helt och stället köra på löpning och utegym. Bara att hålla tummarna för att knäna håller för det. 
 
Jag var verkligen inte beredd på värmen här, idag har det varit 23 grader. Försökte sitta på balkongen och läsa men höll på att rinna bort. Var ju förberedd på höst, har NOLL sommarkläder med mig hit. Så måste kanske dra en sväng och shoppa. Stackars mig. Hehe. 
 
Enda kjolen som följde med. Noll shorts. Oops!
 

TOMMA VÄGGAR


Dag 1 har passerat. Tog en skön sovmorgon, packade upp ur väskorna och drack en kopp kaffe innan jag tog mig iväg ut till Bromma Blocks, en stor galleria ca 15-20 minuter bort med buss. Köpte galgar, matlådor och lite annat nödvändigt. Väldigt varmt idag, hela 21 grader! Inte riktigt vad denhär norrlänningen var beredd på. Har även hunnit läsa in mig lite om som behöver göras denhär veckan med exjobbet, vilken formalia som måste göras och så vidare. Rätt tråkiga grejer. När Emma kom hem från jobbet fixade vi med kontraktet och diskuterade lite kring hur vi ska ha det här hemma.
 
Imorgon har jag en hel del saker på "att göra"-listan, men nu ska jag nog kika serier i sängen. Kanske lika bra att kolla nya säsongen av GoT innan nån spoilar den för mig..? haha 
 
Mitt rum just nu!
 
Upp