BIL BOKAD!


Jag och Josefine jobbar helt klart bäst under press i alla situationer. Därför har det även tagit oss fyra månader att boka en hyrbil i USA, haha! Men när de va två dagar kvar innan hon skulle på äventyr i Kanada så blev det lite fart på oss. Så tillslut föll valet på denna bil, en större än våra första alternativ. Både för att kunna rymma bagaget bak ifall någon idiot skulle få för sig att slå in rutan samt för att få lite utrymme själva. Vi ska ju ändå spendera tre veckor i den! Vi valde även att hyra bilen i tre veckor och sen ska dom sista fyra dagarna ska spenderas i San Francisco. 
 
Vi valde att hyra via Kilroy vilket känns bra. Vi fick dock väldigt olika förslag från olika personer på det företaget så det beror nog en hel del på vem man pratar med. Vi ha nog pratat me fyra olika personer!  Priset landade på strax under tolv tusen för tre veckor med allt nedan inkluderat. Nu börjar det verkligen närma sig!
 


UNIVERSAL ROUND 3


Att köpa säsongskort på Universal har ett av dom bästa köpen här i Singapore! Går man dit mer än en gång så har man redan tjänat in kostnaden. Så därför passade vi på att åka dit en sista gång (första gången för Katarina dock). Åkte alla roliga grejer igen; Return of the Mummie, Transformers, Cyclone och Human men även Madagaskar och Puss In Boots! Jag gillar verkligen atmosfären på Universal Studios, det känns som att man är liten igen när man går runt i sagovärlden dom byggt upp där. Tror aldrig man kan bli för gammal för sånt. 
 

Älska minionerna och Dumma Mig-filmerna! 

LAST LADIES NIGHTDå va sista onsdagsutgången gjord.. Känns konstigt att göra saker "för sista gången" här men snart är tiden i Singapore slut. 
 
Igår drog vi ut ett gäng tjejer, nästan alla svenska Lakesidebrudar som ja ha lärt känna här. Vi började med att åka in till The Exchange och förfesta på deras freeflow till 22, sen hoppade vi in i en taxi till Attica. Där blev den någon drink och lite dans innan vi åkte vidare till Bang Bang. Måste nog säga att Bang Bang är den bättre av dom två! Stannade kvar där och drack drinkar och dansade tills klockan närmade sig tre, sen blev de taxi hem igen. Jättekul kväll med massa fina brudar!
 
Just nu sitter jag och äter en fryspizza och dricker cola. Var lite ansvarsfull igår och slutade dricka strax efter tolv vilket räddade mig från den värsta bakfyllan. Ska bara äta klart och fixa till mig, sen drar jag, Hanna och Katta på Universal Studios för sista gången!

 
Upp