USA ROUTE


Såhär såg våran rutt i USA ut! Vi möttes upp i SF och började direkt köra söderut till Santa Cruz. Där hade bokat tre nätter på ett motell för att försöka struktura upp resan, vilket innebar att vi typ planerade väldigt lite. Men vi hade en ungefärlig tanke iallafall. Vi fortsatte highway 1 söderut ändå till San Diego, därefter tog vi sikte på Grand Canyon med övernattning i Flagstaff. Vi var förbi både södra och norra "kanten" av GC och hann även med Horse Shoe Bend och Antelope Canyon innan de bar vidare till Las Vegas. Därefter åkte vi norrut och passerade genom Yosemite NP. Vi tog även en "liten" omväg upp till Jedediah Smith NP och Redwoodträden där. Resan avslutades med nästan en vecka i SF. 
 
Överlag blev rutten väldigt bra måste jag säga, speciellt med tanke på hur lite planering vi la ner på detta. Våra fyra veckor var helt klart spenderade på ett ypperligt sätt!
 
 
Länk till rutten -> ROADTRIP
 

SWEDEN


I lördags landade jag och Josefine i Sverige igen efter fem månader utomlands. Det är såklart blandade känslor men än så länge känns det mest skönt att komma hem igen. Har börjat gå igenom bilderna från USA så snart ska det nog börja rulla in lite inlägg från den resan! 
 
 
Upp