TIME FLIES


Redan mer än halvvägs genom denhär arbetsveckan! Dagarna går så långsamt samtidigt som tiden bara svischar förbi på nåt sätt. Bara tre veckor kvar på Nordea snart, känns lite overkligt. Har hänt massa spännande under veckan också men väntar med att berätta tills jag vet mer.. ;) Till helgen är det fokus på rapportskrivande, börjar dra ihop sig med exjobbet så det är bäst att sätta fart nu. Under jul och nyår är det så mycket annat som ska ordnas, folk man vill träffa osv. så tiden kommer bli knapp. Känns skönt med en ensam helg, jag ska ingenstans och ingen kommer och hälsar på. Det är typ andra gången det händer på hela hösten, haha! Vill ut och springa en sväng i dagsljus, det är nåt jag har saknat :)
 

PONG


Känns så skönt med helg! Igår efter jobbet mötte jag upp Joakim och vi käkade middag på Pong på Norrlandsgatan. Jag tog deras Dragon Rolls, riktigt gott! Sen strosade vi runt på stan en sväng innan det var dags för bio på Rigoletto. Länge sen man satt i en så stor biosalong, dessutom satt vi nästan längst fram. Vi såg Mordet på Orientexpressen som hade premiär. Väldigt bra film, rekommenderas!
 
Efter filmen blev det raka vägen hem isäng, rätt trötta efter en lång dag. Idag lördag har vi tagit lite sovmorgon och sedan har fokus legat på plugg med vinterstudion i bakgrunden. Pluggstugan lär fortsätta ett tag till, men imorgon ska vi träffa morfar en sväng och kanske gå på julmarknad med några andra vänner. En lugn och skön helg med andra ord. 
 
 
 
Stockholm, Vardag | Pong, Rigoletto, Sushi | | Kommentera |

ALMOST WEEKEND


Äntligen torsda, ikväll kommer Joakim hit! Känns lite som fredag därför, haha. Vi har inga planer alls förutom att få lite plugg gjort. Det blir nog en lugn och mysig helg :)
(null)

Upp