MITT KOMMANDE BOENDE

Här är några bilder från den lägenhet som jag ska bo i under mina fyra månader i Singapore! Fyra av dom som jag ska bo med är redan där så därigenom har jag kunnat få lite bilder. Vi blir sex svenskar som ska dela på en fyra, två tjejer och fyra killar. Känns skönt på nåt sätt att det inte bara är tjejer, har ibland lite lättare att umgås med killar eftersom jag inte alltför "tjejig" oftast. Snart är det bara en månad kvar, känns lite läskigt! 

BÖCKER


På några av mina & frugans turer på diverse secondhand-butiker så har jag lyckats samla på mig dessa böcker. A Day In the World är helt fantastisk, tusen bilder tagna samma dag över hela världen. Vardagsbilder som fascinerar. Reseböckerna är inte helt uppdaterade men det kändes lite kul att kunna läsa på innan resorna!SÖNDAG


 


Helgen har spenderats i Sundsvall hos frugans päron och vi har sprungit Höknatten. Började en ny kurs förra veckan; Finansiell Ekonomi. Mycket mer soft än fysik. Är ledig imorrn (lixom alla måndagar under denhär kursen) så ska ta tag i lite saker inför resan, typ söka CSN och träffa Hilda som ska hyra min lägenhet när ja är borta. Nästa helg kommer Vickan hit vilket jag längtar MASSOR till!
 
Upp