SENASTE


Alltså, senaste tiden har varit väldigt hektisk. Fjällvistelsen har helt jävla underbar och behövlig för min mentala hälsa och efter den kände jag mig mycket bättre. Fick ett litet mentalt breakdown just innan, hehe. Men fjällen hade en helande effekt typ! Sen dess har jag jobbat massor, exjobbsrapporten har fått stå åt sidan. Lägenhetsletandet fortsatte och jag hann buda på förra lägenheten i två omgångar till och den ligger fortfarande ute. Men idag skrev jag kontrakt på en annan lägenhet!! Den måste renoveras en hel del men jag tror att det kommer blir jättebra när det väl ä klart. Det komiska är att jag flyttar typ 50 meter... Haha! Mer om det nån annan gång, ikväll flyger jag till Umeå och sover hos Joakim en natt och imorrn blir det buss till Lycksele och julfirande! Sen väntar utstädning av lägenheten i Umeå, nyår med bubbisarna och massa rapportskrivande. Sen ska exjobbet redovisas och jag ska då va färdig Civilingengör(!) *nyper mig i armen*
 
Hoppas ni får en mysig jul!
 
 

MOT FJÄLLEN


Blev inget av första ronden av lägenhetsbudgivning. Älskade verkligen lägenheten men det blev för dyrt. Och påfrestande. Allt gick väldigt fort, senaste veckan känns som minst en månad. Har knappt kunnat sova, jobbat över 50 timmar och har en ständig oro och stress. Så det är nästan skönt att det är över. Nu åker jag till Bruksvallarna med Josefine, såååå välbehövligt!
(null)

VISNING


Började dagen med en löptur idag faktiskt! Men konditionen lyste med sin frånvaro, haha. Sen har jag tvättat, kollat vinterstudion och smort in mina kängor. OCH VARIT PÅ LÄGENHETSVISNING! Det är det hela min vecka har kretsat kring sen jag hittade en lägenhet på Hemnet i måndags. Har fixat ett lånelöfte och haft många diskussioner med mamma, pappa och morfar. Idag var det alltså första visningen och budgivingen är igång. Så mycket nytt jag har lärt mig under veckan och allt är verkligen spännande och lite läskigt. Ska ju dock åka till Sundsvall på onsdagkväll och sedan vidare till Bruksvallarna med Josefines familj så hoppas att budgivningen är klar tills dess!
 
 Har möblerat om lite på mitt rum och satt upp en julstjärna!
 
Upp