FÖRKYLD


Hej på er! Har varit tomt här ett tag ser jag. Haft fullt upp i helgen när Joakim var på besök, vi gjorde massa skoj som ja kan berätta om sen. Men idag är mindre skoj. Är hemma sjuk från jobbet tyvärr.. Kände mig riktigt hängig och hade frossa igår på jobbet så det slutade med att jag gick hem lite tidigare. Blir mest troligt hemma imorgon också så att förkylningen får läka ut ordentligt. Hämtade madrassen från min lägenhet hit till Emma och den ansträngningen gav mig kallsvettningar och världens puls. Så det blir att ta de lugnt ett tag. 
 
 
 
 

PROBLEMSOLVER


Åh, har en så mycket bättre känsla i kroppen idag! Har fått smälta gårdagen lite och kunnat tänka igenom allt lite mer. Så nu är jag lite mer pepp på renoveringen igen! Jag är ju en lösningsorienterad människa, men ibland blir det lite väl mycket på en gång ändå. Ska snart åka till flygplatsen och hämta Joakim som hälsar på hela helgen <3 Skönt att ha nån som lugnar ner en hetsig tjej ibland, haha.
 
Tänkte gå över till min lägenhet en sväng ikväll och fixa lite smågrejer. Sen imorgonkväll kanske vi sover där, vi får se! 
 
 

OVERWHELMED


Igår var det dags för tillträde på lägenheten! Fick nycklarna på förmiddagen så direkt efter jobbet åkte jag dit. Måste säga att jag fick mig en smärre chock, det var så överväldigande att se hur mycket det är att fixa. Det blir ingen slipning av golven, parketten som ligger är för skadad. Så istället blir det nytt parkett/klick-golv i hela lägenheten! Mätte upp alla ytor, fönster och dörrar för att kunna räkna på vart kostnaderna kommer landa. Lägenheten är verkligen eftersatt men det kommer förhoppningsvis bli hur bra som helst när hag väl är klar!

(null)

Upp