FIRST TRIP


Godmorgon på er! Här är klockan 2 PM och jag har legat vid poolen i stort sett hela dagen hittills. Tidigare i veckan bokade jag, tillsammans några av dom andra tjejerna här, första resan utanför Singapore! Så imorrn hoppar vi på en färja i en timme och åker till Pulau Bintan som tillhör Indonesien :D Ska bli härligt med lite strandhäng och få se horisonten lite oftare, här i Singapore är det väldigt mycket höga hus överallt. Hoppas bara på fint väder!

Dagens location


SCHOOL


 
 
Add/Drop-perioden är slut och såhär blev resultatet. Jag fick ingen av dom tre kurserna jag verkligen ville ha plus att antalet AU blev för lite. Men ingen panik här inte! Får acceptera dom kurser jag fick och göra det bästa av situationen. Mina 10 AU räcker gott och väl ur CSN-synpunkt, bara jag fixar omtentan jag har i augusti. Så det löser sig :) Jag kan iallafall trösta mig med att jag fick ett riktigt drömschema, väldigt mycket ledighet! Plugga måste jag göra dock, har första quizet om tre veckor. 

PULAU UBIN


 Några av tjejerna hade träffat Sing, en local som bjöd med oss till Pulau Ubin idag! Så det blev en tidig morgon, för 8:30 va vi uppe i Changi Village i nordöstra Singapore. Därifrån åkte vi jetty boat till ön. Väl där hyrde vi cyklar och trampade runt i värmen. Riktigt härligt att få cykla igen men det bästa vad nog avsaknaden av alla ljud som annars omringar en i stan. Nästan inga bilar, ingen MRT, inget. Väldigt skönt! 

Vi sju tjejer plus tre locals! 
 
Upp