SUNSET WALK


Lördag men rätt produktiv dag ändå. Klev upp före nio, käkade frukost och gjorde mig klar. Tog tunnelbanan in till stan och satte mig på Joe & the Juice på Kungsgatan och jobbade med min exjobbsrapport mellan 11-17. Gick faktiskt riktigt bra! Blev lite omstruktureringar i vårt projekt under veckan så det var nästan tur hade jag inte hade hunnit så långt med rapporten innan, haha. Men nu har jag kommit igång med teoridelen iallafall. Mer blir det imorrn :)
 
 
Påväg hemåt så hoppade jag av i Kristineberg och gick över Tranebergsbron till Alvik. Det var så himla fint ute så jag kunde liksom inte låta bli. Älskar solnedgångar. Passade på att handla i Alvik och åkte sedan dom två återstående stationerna till Abrahamsberg. Ikväll har jag tvättat. Kul lördakväll! Funderar på att ta en dusch och krypa ner i sängen med min bok. Sovmorgon, en löptur och rapportskrivning på schemat imorrn!
 
 

IDOL


Jag och Emma, min roomie, hade pratat om att gå på en fredagsfinal i Idol tillsammans för flera veckor sedan. Sen blev det liksom aldrig av att vi köpte biljetter, trots att vi hade bestämt vilken fredag som passade bäst. Så när det var en vecka kvar så va såklart alla biljetter slut.. Men i onsdags kikade jag in på blocket och hittade en kvinna som ville sälja två biljetter till inköpspris! Snacka om tur :) 
 
Så i fredags möttes vi upp på pendeltåget och åkte ut till Spånga. Vi hängde inte direkt på låset så vi fick platser nästan längst upp på läktaren, ute i ett hörn i mörkret. Men studion är ju inte jättestor, så det funkade bra. I pausen hängde vi i "foajén" och Emma vann både en chokladkaka från Marabou och ett taco-kit från Santa Maria. Men turen slutade inte där.. När vi hade satt oss på våra platsen efter pausen kom en funktionär och frågade om vi ville sitta på "golvet" istället. Självklart svara vi! Så hipp som happ så satt vi istället på fjärde raden från scen, tre rader framför juryn, haha. Inte illa alls! 
 
Riktigt trevlig kväll, trots att 70% av publiken bestod av barnfamiljer. Kul grej att gå på när det ändå är i närheten. Sen blir man ju typ ändå tvungen att se avsnittet på play i efterhand, man hörde inte riktigt så bra uppe på läktaren. Men bra kväll överlag!
 
Scenen från våra platser
 
Jemima på scen
 
Chris på scen
 
Glada tjejer vid sina nya platser!
 
Tomma jurystolari bakrunden, hehe.
 
Dessa fantastiska bilder sitter nu på kylskåpet här hemma!
 
 
 
Stockholm | fredagsfinal, idol, spånga studios | | En kommentar |

SKI-ERG


Har precis tryckt i mig en middag bestående av ägg och bacon efter ett träningspass! Efter jobbet gick jag direkt ner på gymmet och körde ett pass i Ski-erg:en, en stakmaskin alltså. Värmde upp i 10 minuter och sen körde ja 1min intervaller var femte minut, på tyngsta motståndet. Blev fyra intervaller på mitt 30 minuterspass. Alldeles lagom för mig just nu, haha! Ha lovat att ställa upp i stafettvasan i vinter så det är bäst att hålla igång skidmusklerna trots snöbristen här nere. Kommer ha hyfsad träningsvärk imorrn dock...Upp