RENOVERINGSBUBBLA


Hej helg! Fast jag har jobbar hemifrån både torsda och fredag pga en envis förkylning så det blir inte jättestor skillnad. Morfar har varit här några dagar och jobbat i lägenheten och även jag har fått lite gjort där. Fredagskvällen bestod av att rengöra och grundmåla hela vardagsrummet. Var dock lite ivrig så inatt vaknade jag av en väldigt ond rygg. Så idag har jag tagit det väldigt lugnt. Börjat spackla lite tapetskarvar och burit ner skräp till förrådet. Men imorrn ska jag beställa kök..!!! 

Bortsett från renoveringen (som är typ hela mitt liv just nu haha) så håller förkylningen i sig. Idag visade sig solen så tog en vääldigt lugn prommis runt Lillsjön här bredvid. Ikväll myser jag på madrassen på golvet med ett glas vin, brieost, kex och oliver med mellon på laptopen. Tidigt morgon imorrn för att kolla OS såklart! 

(null)

VALENTINE’s DAY


Noll romantisk dag för mig del. Var på kontoret på förmiddagen men hostade så förbannat så åkte hem och jobbade på eftermiddagen. Idag har även morfar kommit hit och vi har varit i min lägenhet och jobbat ikväll. Imorgon blir det ännu mer av den varan! Har iallafall pratat me Joakim på telefon, vi har båda rätt fullt upp så då går tiden fort. Längtar ihjäl mig efter att äntligen få bo tillsammans <3

PS. Inte såhär snygg idag. Då: "ska-äntligen-få-träffa-Joakim-igen"-glow och leendet når ögonen. Idag: hostar så att ögonen tåras och är alldeles röd runt näsan av allt snytande, med en uns av betongdamm i håret!

(null)

QUICK UPDATE


Tänkte kika förbi här och säga hej! Dagarna fylls så lätt och så har en hel vecka gått. I helgen var Joakim här och vi fick så mycket gjort. Morfar va här i lördags och då rev vi väggen i köket. Söndagen bestod typ av att bära ut betongen ur lägenheten och forsla bort den. Plus en snabbvisit på Ikea för köksplanering. Förhoppningsvis beställer jag köket nästa vecka (!). Ikväll har jag sopat betongsdamm och slagit in de gamla spikskallarna från golvlisterna in i betongväggen. Mina grannar kommer hata mig. Nån började banka tillbaka så då gav jag upp. Försökte tvätta ur betongenur håret och har sen myst ner mig med en inredningstidning och ett glas vin. Imorgon (eller på onsdag beroende på väder) kommer morfar hit igen. På schemat står väggputsning och förhoppningsvis golvläggning. Längtar så sjukt mycket tills allt är klart och jag får greja med inredning..!!

FÖRE:
(null)

EFTER:
(null)

 
Upp