CALIFORNIA
Hej på er! Förlåt för min obefintliga uppdatering senaste veckan men varken tid eller wifi har det funnits överflöd av. Hittills har vi hunnit med Santa Cruz, Monterey, Big Sur, Santa Barbara och nu LA. Vi bor i Santa Monica men har hunnit med en sväng till Hollywood! Idag är planerna att chilla på stranden och imorgon ska vi på Six Flags (!!) innan vi rullar vidare till San Diego :)

SHANGHAI
Här är klockan 06:20 och jag landade här för ca 2 timmar sen. Lyckades knappt sova något på flyget så jag är rätt seg just nu. Mitt nästa flyg går 13:00 så jag har några timmar att döda. Borde försöka sova lite och få i mig nån mat kanske. Wifit är kasst och flygplatsen är rätt så öde än så länge men i övrigt är det okej!

LAST DAY IN SG


Godmorgon på er! Sista dagen är här nu. Nästan allt är packat och om en timme kommer en städfirma som ska försöka få det rent och fint i lägenheten. Själv ska ja nog åka iväg en sväng, har funderat på East Coast Park. Ikväll är det avsyning och sen bär det av till Changi Airport en sista gång. Känns så oerhört tråkigt.. Men mina fyra månader här har varit väldigt bra och nu väntar ju om möjligt ett ännu roligare äventyr! Jag har bara inte lyckats greppa det faktum att ja åker till USA ikväll, lite för overkligt. Mitt flyg går 23:30 Singaporetid, sen blir det ett stopp på åtta timmar i Shanghai. Därefter är det en rätt lång flygning på 12-13h över Stilla Havet innan jag landar i San Francisco. Äntligen ska jag få krama om frugan igen!! Tror vi kommer ha fyra galet roliga veckor :D 

Men först ska ja njuta av sista dagen här i varma Singapore!


Upp