SAN FRANCISCO

Roadtrip USA, San Francisco

Vi rullade in över Golden Gate Bridge söndakvällen den 29e maj, vilket också va typ det enda vi såg av den bron. Hyrbilen skulle lämnas in dagen efter och på fredagen skulle vi hoppa på flyget hem till Sverige igen. Vi bodde på Pacific Trandwinds Hostel som låg precis på gränsen mellan chinatown och finansdistriktet. Därifrån kunde man promenera längs Columbus Avenue ner till Fisherman's Warf utan problem. Det var rätt skönt att ha flera dagar i SF och kunna ta det lugnt. Det fanns ingen stress i att behöva se och göra massa speciella grejer. Det blev en hel del promenader, SF är verkligen en vacker stad! Vi hade rätt bra väder så de flesta dagar låg vi i nån park, läste böcker och kikade på folk som passerade. En riktigt bra avsutning på resan.
 
 
Karl the Fog hängde över Golden Gate heeeela tiden så mer än såhär såg vi aldrig..
 
Utsikten från Vallejo/Taylor Street
 
Grace Cathedral. Vi passerade den på en kvällspromenad men gick tillbaka dagen efter och fick möjligheten att njuta av insidan också.
 
En av kvällarna lyxade vi till det med att käka seafood på Fisherman's Warf. Valet föll på Joe's Crab Shack. Alltså, det var så gott! Vi åt och åt och åt... Kan lova att vi va mer än nog mätta efteråt. 
 
 
 
 
 
Palace of Fine Arts som ni råkade snubbla över på en prommis. Delade en flaska vin i parken i det fina vädret!
 
 
Vi gjorde även en tripp till Alcatraz, mer om de i nästa inlägg..!
| Roadtrip, San Francisco, USA | |
Upp