FLAGSTAFF

Roadtrip USA

Jag minns kvällen då vi rullade in mot San Diego och såg stadens skyline och vi båda utbrast "åååhh". Efter att ha bott i miljonstäder båda två i tre-fyra månader så blir man rätt fäst vid skyskrapor och storstadskänslan. När en stad badar i ljus trots mörkret.
 
Efter tre dagar i San Diego så väntade en lång bilresa. Vi stannade nånstans halvvägs till Phoenix läng den Mexikanska gränsen och käkade burgare på Five Guys. Utomhus var det närmare 40 grader varmt och jag njööööt efter att ha frusit sen jag lämnade Asien. Tvingade Josefine att sitta ute och äta, haha!
 
Vägen längs Mexikanska gränsen
 
På kvällen kom vi äntligen fram till Flagstaff där vi hade fixat rum för natten på ett motell, som vanligt. Käkade pasta på nåt lokalt hak och orienterade oss sen till närmaste Walmart. Eftersom vi planerade att bo i bilen en del framöver så va vi tvungna att införskaffa lite proviant. Och nån huvudbonad att matcha Goodwillkläderna med!
 
Vi passade på att packa upp och packa om, läsa på om Grand och Antelope Canyon samt att DUSCHA (Lyx när man bor i bilen). På morgon åt vi frukost i skift för att hinn så mycket som möjligt och sen rullade vi vidare!
 
Flagstaff
 
| Flagstaff, Roadtrip, USA | |
Upp