BALI ROUND TWO PT.2

Resor

Min och Joakims andra dag på Bali blev det en utflykt! Vi hyrde en chaufför och åkte upp till Ubud. Vi började med att åka till Monkey Forest, tog lite mer än en timme med bil dit. Sacred Monkey Forest Sanctuary hette stället och det var inte alls dyrt men så himla fränt! Aporna var lösa inna i skogen/djungeln och man kunde köpa bananer som man fick mata dom med. Men man fick va på sin vakt, dom tyckte om att sno grejer och kunde bli rätt aggresiva. 
 
 
Sedan åkte vi vidare till Tegalalang Rice Terrace, vilket är väldigt häftiga risfält. Först fick vi gå ner för en väldans massa trappor och sedan började klättringen uppför risterasserna. Det är svårt att fånga känslan på bild men det var väldigt vacker verkligen. Man blkir även rätt imponerad över hur dom har lyckats åstakomma allt detta!
 
 
Hemresan tog över två timmar på grund av långsam trafik så vi hann hem och duscha innan vi gick ner till stranden och tog en öl i solnedgången. Vi åt en god middag på Blue Ocean Bali och sen blev det några öl på balkongen innan vi gjorde kväll.
 
 
| |
Upp