SOLIG SÖNDAG

Stockholm

Började dagen med sovmorgon och ordentlig frukost bestående av bacon, äggröra, hårdbrödmackor och kaffe! Perfekt start. Att det dessutom var strålande sol och typ 15 grader varmt ute var inte så dumt det heller. 
 
 
Efter diverse "morgonbestyr", eller vad man kan kalla det när man kliver upp närmare 11 på dagen, så åkte vi iväg till Naturhistoriska Riksmuseet. Gick runt bland utställningarna (vi och alla barnfamiljer, haha) och kikade. Vi tänkte gå på Cosmonova också men dom hade några tekniska problem så det var tyvärr stängt hela helgen.. Men när vi kände oss färdiga så åkte vi in till stan och strosade runt i lite butiker. Sen köpte vi varsin kaffe och satt oss i Kungsträdgården tills solen gick imoln och det började mörkna. Åkte hem, värmde gårdagens tacos-rester och sen har vi kollat lite serier. 
 
 
Joakim åker hem imorgonbitti, alltid lika tråkigt.. Tycker det funkar helt okej med distansen, vi pratar i telefon nästan varje dag, skriver ofta och ses varannan eller var tredje helg. Men det är såklart ändå jobbigt ibland. Just nu vet vi inte heller hur det blir efter mitt exjobb, om jag åker tillbaka till Umeå eller stannar här. Vi har iallafall hunnit prata lite om det i helgen vilket känns skönt. Han är fan bäst ska ni veta! ❤️
| Naturhistoriska Riksmuseet | |
Upp