JUDARSKOGEN

Stockholm, Vardag

Tog mig iväg en sväng på eftermiddagen. Sprang från lägenheten och ut till Åkeshov. Där finns det ett litet naturreservat som heter Judarskogen. Finns både lite bredare stigar runt sjön och ängarna, men även massa småstigar i skogen. Riktigt fint var det, speciellt när solen bröt igenom och lyste upp alla gula löv. Är riktigt nöjd med mina nya orienteringsskor från Icebug. Modellen heter Zeal och har metalldubb under. Så dethär året behöver inte Josefine vänta på mig under Höknatten för att jag halkar och står på huvudet stup i kvarten, haha!
 
 
 
 
Under och efter löpturen kände jag ett sånt lugn i kroppen. Men någon timme senare kom allt tillbaka. Har verkligen inte haft den bästa dagen, det är tydligt när inte ens en löprunda kan vända helt på känslan. Tror att det är saknaden som tär lite och gör mig nedstämd. Det är sånt man får ta när man flyttar ifrån alla. Men nästa helg kommer Josefine hit och helgen därefter åker jag upp till Umeå <3
 
Har iallafall tagit mig i kragen och handlat, lagat spenatsoppa och ätit. Borde egentligen sätta mig med rapporten igen men jag funderar på att stanna kvar på jobbet imorrn istället och skriva lite. Själen röstar för film och några bitar godis, tror jag väljer det istället ikväll. 
| IceBug, Judarskogen, Löpning, Naturreservat | |
#1 - - Josefine B:

jättefin blogg visst e de skönt och va ute och gå nu på hösten :)

Upp