PRAG PT. 1


I höstas så åkte jag och några kompisar lite spontant till Prag! På torsda förmiddag den 20:e oktober flög vi från Umeå med mellanlandning på Arlanda såklart. Slank ner nån öl såklart. 
 
 
Vi landade i Prag kring 14:30 och blev upphämtade. Boendet hade vi bokat på AirBnB och flygtransern bokade vi via dom som hyrde ut lägenheten, då fick vi nycklarna i samma veva! Lägenheten låg i gamla stan på adressen Jilska 4. 
 
 
Efter att ha promenerat runt i stan en del så blev det öl och lite dart-spel på ett ställe på kvällen!
 
 
Morgon efter så krigade vi oss upp för att se solen gå upp över Karlsbron. Några av oss va rätt bakis men det var såååå värt det. Riktigt fint! Det är inte lika trångt på bron så tidigt heller vilket är rätt skönt. 
 
 
Vi fortsatte sedan med frukost (och öl) och sen gick vi vidare upp mot en stor park vid klostret. Strosade runt och dummade oss i vanlig ordning. 
 
 
Lite senare så började vi bli hungriga så vi tog första bästa ställe vid klostret. Där blev det gulaschsoppa i bröd och öl, såklart. Vi var även en sväng upp mot borgen men det var så lång kö in att vi promenerade hemåt igen istället!
 
 
Fina Prag
 
Smal gränd ned från borgen
 
Upp