FÖRSTA STEGEN I STAN


Idag tog jag mig in till stan efter att det hade slutat regna. Letade rätt på byggnaden där jag ska börja jobba på måndag och strosade/irrade sedan runt, satt ute på Riddarholmen och filosoferade en stund. Har haft svårt att slappna av och somna sen jag flyttade hit och under nätterna så drömmer jag massa konstiga saker. Men det är väl en del stress och nervositet som ligger under ytan. Håller tummarna för att det blir bättre när jag börjar jobba och får rutiner igen!
 
Efter min filosofistund gick jag in mot Drottninggatan på jakt efter lite grejer. Hittade en hel del, på rea dessutom. Så nu har jag ett par shorts. Och en till kjol bland annat. Försökte även hitta nån vit/ljus slät BH nånstans men höll på att ge upp när jag tillslut hittade en som passade på Cubus!!! Så jag köpte två. Annars är det i stort sett omöjligt att hitta nån som passar och som inte kostar en halv förmögenhet. 
 
Till middag idag blev det en vegetarisk plocksallad och sen har jag och katten kollat GoT. Imorrn ska jag dock äta middag med My, på lördag är jag bjuden på fest hos Jonas och på söndag väntar en dejt med Vickan som är här över helgen! Så mycket kul att se fram emot!
 
 
Upp