Inte lika blond längre

Hej där! Länge sen sist, känner inte att jag har varken tid eller motivation till bloggen längre tyvärr.. 

Just nu är jag hemma i Lycksele iallafall! Bästa Frida har tagit sig an mitt fågelbo på huvudet med 7 månaders utväxt. Blev mörkare och kallare, jag gillare! Skidkväll

De va ännu en måndag! Dubbla föreläsningar på förmiddagen och programmering hela eftermiddagen. Sen for jag hem och kletade på klister på skidorna. Normalt sett så åker jag fristil såfort temperaturen kryper mot noll eller varmare, är inte så haj på klistervallning. Men ikväll lyckades jag!! :D Vilket va en himla tur eftersom jag skulle hålla i ännu ett pass med vuxenskidskolan. Ikväll tränade vi på att saxa och att växla mellan de olika åksätten. Plus lite koordination, balans och timing. Bara en gång kvar nu, känns lite konstigt...

Firade med fruktsallad när jag kom hem! De lilla som va kvar av kvällen gick till att ta hand om skidorna. Klister på glidytan är ingen hit så det blev rengöring, nytt paraffin, sickling och borstning. Lite grund på fästet oxå, så nu är jag redo för Ulricehamn! På onsdakväll bär det av :)

Bjuder på den ;)


Good times

Vilken helg! Har haft så himla kul och lyckats slappna av helt :) Tog "ledigt" från skolan på fredag. Istället för att plugga for ja å åkte skidor i ett helt galet fint väder. Sen blev det en sväng på stan med Josefine, fick med mig två skjortor och en tröja hem. På kvällen körde vi beer pong hos Mange och sen blev det Origo. 

Lörda bjöd på lite segare människor så det blev bakishäng här hemma hos mig. Kollade på tv och gjorde pizza. Hann dock med en telefondejt med Vickan plus att lillebror gick och vann en cuptävling i Övik! Tillslut hade vi ryckt upp oss och det slutade med ännu en kväll på Origo. Dock inte bakis idag, hann med ett pass runt milen på Nydala på eftermiddagen :) 
Tiden springer!

Hej på er!! Sorry för bloggtorkan, har rätt fullt upp nu för tiden. Kom ju hem från Hemavan (ska lägga upp lite bilder här snart) sent på söndakväll. På måndakväll hade jag vuxenskidskolan, på tisdakväll gjorde jag matlådor och sen blev det en sväng på solariet plus en prommis med Josse. Igårkväll va vi ner på Pipes på musikquiz och drack några öl. Idag efter plugget for vi på EPP på skogis och åt ärtsoppa och pannkaka :) Har diskat och städat undan lite här hemma sen. 

Denhär veckan har gått så himla fort och imorrn äre freda! Har haft en liten humördipp i eftermiddag/kväll så imorrn blir det kanske en sväng till skidspåret för att samla på sig lite endorfiner :)

Imorse va de inget fel på humöret iaf!


RSS 2.0