Club Corona

Måndag igen, men det är ju bara kort vecka nu så det känns int så farligt ;) Umeå i helgen va jättekul! :) Det va typ knökafullt på Corona men det gjorde inte så mycket, VERINICA MAGGIO VA JU DÄR! :D Sjöng/skrek så mycket att jag lät som en man resten av kvällen... Har inga direkt bra bilder, hade bara mobilen med mig. Fick med mig lite saker hem från stan oxå; 2 par skor, 2 linnen och en "sovdress" (linne+shorts) från Hello Kitty!
.

.
Just nu ligger allt fokus på träningen och BALEN! På onsdag smäller det! Ska fixa mig hos Linnea innan bilarna rullar från Gammplatsen till hotellet. Sen blire nattklubben såklart!
.
puss ♥

satan i gatan

Hoppas ingen sitter och gråter om kvällarna pga min låga uppdatering :P Har nämligen annat för mig! Typ träna arslet av mig (bokstavligt talat), umgås med min prins och plugga. Och kolla på Vampire Diaries & Grey's såklart ;)
.
I helgen ska jag och älsklingen till Umeå! Det är brännbollsyran där i helgen, men varför jag vill dit är för att Veronica Maggio spelar på Corona på lördagkväll!! (jag har typ nött sönder hennes skiva..) Det ska bli kul att komma bort och ha kul :) Sen på söndag äre ju Mors Dag såklart, har köpt en söt sak till mammsen såklart ♥
.
Nästa vecka äre BAL! Tiden bara springer iväg känner jag. Snart äre skolavslutning, sommarskidskolan, sommarjobb och sommarlov! Vilket betyder träning i sinne för min del.
.
Nu ska jag ta bubblan och bränna hem!
.
puss ♥

my new love

16 månader


Jag älskar dig av hela mitt hjärta, vet inte hur jag skulle klara mig utan dig. Du är min andra hälft och tillsammans klara vi allt älskling ♥


bang up do date

Trevligt att så "många" fortfarande kikar in här fast jag inte uppdaterat på, ja, evigheter!  Orkar inte, har inte tid osv.


Kan iaf säga att jag har hunnit vara i Klipfjäll/stekenjokk och åka 16 timmar skidor på 3 dagar, brännt mig i ansiktet och njutit. Har även åkt MASSOR med timmar i buss/färga för att besöka Mo i rana/Lovund med biologiklassen. Även där hade vi strålande sol och det fanns väldigt mycket alger. Imorgon åker jag till Stensele för att springa årets första löpartävling. Vann motionsklassen ifjol och vi får väl se om det blir likadant i helgen. På söndag hoppas jag att jag ska få sova typ 100 timmar eftersom jag har snittat på typ 6h/natt vilket är ett minus på 3h/natt jämfört med normalt (älska siffror). Måndagen kommer bestå av ännu lite mer buss eftersom jag ska till umeå och Sports Medicin för att göra vårens löptest!puss ♥

fystestIdag har jag varit i Umeå på Sports Medicin och gjort ett fystest med rullskidor på ett rullband. Andra gången nu och resultatet blev då bättre än förra gången :) Fast testresultatet kunde ju ha blivit ännu bättre om jag inte hade lagt på mig ett par kilo i Turkiet.. ;) Men jag jag har ju ett par veckor på mig innan det är dags för löptestet på samma ställe! Blev en lång dag, steg upp 06.00... Så nu tänker jag gå isäng, har ju bajs-prov i Fysik B imorrn, wiiie....

puss ♥

sista åretKom på en sak nu när jag skickade in veckans träningsrapport. Det är vecka 17 nu, alltså har vi gjort första veckan på det nya träningsåret. Vilket blir vårt sista år på skidgym. Ett år till, sen står vi på egna ben. Känns som att detta år kan bli bra, bara satsa allt ett sista år och se hur det går.


puss ♥
RSS 2.0