long time, no see

Hejhej, länge sen sist! Har inte så mkt tid över efter jobb och träning. Då vill jag hellre spendera tid med annat än att sitta framför datorn, DET ÄR JU SOMMAR! Har iaf hunnit med en del sen sist, typ midsommar :) Väldigt kul, men gick isäng typ halv 5 och sov 4 timmar vilket va mindre lyckat xD Jag har planterat i sinne och lyckats få en oerhört sexig bränna, fiskat i Ruskträsk med älsklingen och Stoff, klippt mig lite, tränat och en massa mer :) I helgen blir det lite tävlingar och så Storumandagarna!


Här kommer lite bilder!Midsommar! Tog typ inga bilder alls.. Va iaf med Christian, Stoff, Anna, Nina och Kim. Vi hann med lite allt möjligt! Föst vare sill-lunch i Hedlunda och sen grillning till middag nere hos Anna. Sen bara iväg upp på stan lite överallt, till slut hamnade vi i Ekorrträsk en stund! Natten avslutades med bastu hemma hos Anna!Fisk :) Den största är Stoffs, den minsta Chistian och resten är mina ;) Vi fick såklart en massa mer men dom slängde vi tillbaka direkt. Killarna fick nå gädder oxå.Brännan! Lär se värre ut nu.. Pricken är en mygg-/knortbett eller nåt sånt, finns ju lite av det oxå i skogen..puss ♥

ta mig tillbaka


skolavslutning / studentSkolavslutningen var absolut awsome! Känns samtidigt lite sorgligt eftersom så många försvinner.. Men jag och Linnea får hålla upp stjärnglansen på TBG själva då :P Nämen helt klart en minnesvärd kväll :D Som jag däremot fick sota för dagen efter (sov typ 3 timmar..) då Lyckseles Sommarskidskola började som vi är ledare för.. Men det gick bra ändå :)Jag ÄLSKAR ER!


puss ♥

the last day

Har fixat klart typ allt ikv :) Slagit in Vickans studentpresent, gjort klart labbrapporten (typ), packat inför imorrn osv. Nu ska jag och älsklingen ut och cykla en sväng. För övrigt taggar vi morgondagen! :D


puss ♥

summer days

Mina söta vänner trånar efter inlägg här så jag ska skriva lite om vad som hänt och ska hända :)
.
Förra veckan (onsdag) var det balen. På tisdagkväll fick jag magsjuka med allt vad det innebär så balen blev en flopp. Jag och älsklingen gick på podiumet, sen for vi hem och kollade på Boondock Saint's II. Är oerhört bitter över att jag missade balen! Vi hade planerat allt, det skulle vara perfekt och hur kul som helst.. men men.
.
Efter magsjukan drog jag på mig en förkylning så träningen har som uteblivit. Dock har jag spenderat 2 dagar på hygget ändå, must make the money you know. Däremot så har jag hunnit äta grillat flera kvällar i rad plus räkor! De ni ;)
.
Nu är det alla 92:ors studentvecka och jag är delvis med. Fast jag har ju ett år kvar, inte mig emot. Igår var det Guldruschen på stan. Jag skulle egentligen ha sprungit, men eftersom jag är förkyld fick jag inte för min tränare. Så istället tog jag med mig min älskling och GICK. Och som jag gick! (sötnöten fick jogga för att hänga med..) De 5km tog endast 35min vilket betyder att jag höll en hastighet på 7min/km :) Fast jag fick ju såklart skavsår pga mina nya underbart vackra skor. Men det läker ju :)
.
Efter ruschen tog jag bubblan in på stan och umgicks med lite söta studentvänner i Elins lägenhet. Fick vara lite taxi oxå, blev ändå rätt tidigt eftersom jag ju skulle på skolan idag.
Ikväll däremot ska vi grilla osv med skid tydligen! Kan bli trevligt :)
.
För övrigt så äre skolavslutning på fredag och på lördag sparkar vi igång sommarskidskolan! Har längtat i flera år efter det :) Fast än är det mycket som ska fixat innan allt är klart..
.
puss ♥
RSS 2.0