Lugn helg

Lilla Vildmanna blev inställt, men eftersom vi redan hade hunnit köra till Vännäs innan vi fick veta så blev det ett träningspass på nydala ändå. Sen blev det en sväng på stan, vi sku försöka hitta nå skor till brorsan. Själv hitta ja två par, just dom ja ha varit väldigt nära på att beställa hem fleera gånger :P Två par under 600:-, de är grejer de ;) Stannade i Tavelsjö hos Adolfssons på vägen hem!


           


Resten av kvällen spenderades i Hedlunda, va och lyssnade på ett band som spelade på Stacken (ha glömt va dom het!). Det blev en rätt tidig kväll ändå.


Idag har varit en lugn dag med sovmorgon, bilåkning och film. Va förbi hos min faster och lämna en gryta som blev kvar efter jul. Har rätt stolt att ja hitta dit, var över 2 år sen ja va där! Dom var glada att se mig iaf :)Snart äre dags för sängen. Imorrn äre skola igen, vars tog helgen vägen egentligen?
Verkar även som om alla är bakis idag, iaf om man kollar på facebook. Hur kan en innebandyturnerning vara ett tillfälle att supa till? Förstår inte riktigt, men det är mycket jag inte förstår mig på..

+ John Mayer - Free Fallin'


puss ♥

'everything changes'

Fredag igen, väldigt skönt och efterlängtat. Blev tacos till middag :)


På eftermiddan var jag och Linnéa ute och åkte skidor i kylan, de blev istappar i andningsmasken och min rumpa domnade nästan bort! Det gick trögt i spåret så va hann typ 6km på en timme. Men skönt vare faktiskt :)


Nu har jag packat inför Lilla Vildmannaloppet som kanske blir av, om det inte blir för kallt. Resten av kvällen ska nog spenderas under en filt framför tv:n. Väntar på sällskap :)

puss ♥

'över gränsen'

Dagen har gått segt. Blev intervaller i snövädret imorse, sen engelska. Efterlängtad lunch och sedan NK med NV1. Redovisning. Sveckan blev bara flum. Isak T hade fått i sig socker och var för tillfället ett HD-barn (Hyper!). Så det blev inte mycket gjort där inte. På kemin satt jag och Linnéa och sov, typ. Helt slut. Vid fyra var det dags för styrka. Tog mig igenom programet och klarade nästan en chins! (nu ska bara hakan över oxå!) Fick skjuts hem av hjärtat eftersom vissa hade glömt mig.


För övrigt så saknar jag min vän. Hoppas verkligen det blir bättre, jag vet ungefär hur det känns. Du vet att jag alltid finns här för dig ♥Pyret


puss

'friends, lovers or nothing'

Sitter och lyssnar på John Mayers nya album Battle Studies. Mycket skön musik att slappna av till!

+ mvg i Matte C !


puss ♥

Helgen i bilder


Fredagkväll var familjen Axelsson på middag, mys :)


Lördag bestod mest av träning. Åkte Lyckseleloppsspåret fram och tillbaka, alltså 3mil, klassiskt. Senare frammot kvällen for vi och körde styrka. Till middag beställde vi hem från Knut'n och åt på stråvägen! Väldigt trött på kvällen, somna direkt huvudet tog i kudden tror ja :)Söndag; steg upp tidigare än vad de borde va lagligt på helgen, for till Vännäs. Brorsan hade läger där så jag passa på att byta träningsmiljö. Blev två pass :)


puss ♥

kommentar överflödig

Vill man mig något så kan man skriva ett sms, ringa eller ta det öga mot öga. Men dehär sättet är så jävla fegt, häng ut mig på en blogg och skriv en massa skit, gör det du.

'som jag hade dig förut..'Christian AxelssonDu håller om mig och jag vågar hålla kvar
RSS 2.0