Goodbye, for now .

Hej.


Jag har bestämt mig för att ta en bloggpaus. Jag vet inte hur länge, det får jag se. Men det tar tid och kraft, vilket jag inte har så mycket över just nu.
Om ni verligen bryr er om mitt liv får ni gärna sms:a och fråga hur det är eller vad som händer. Börjar kännas lite opersonligt när folk flera mil härifrån påpekar saker som dom inte har en aning om. Men det självklart inte pga av kommentarer som jag tar en paus, det är helt enkelt personliga anledningar.
Ska fokusera på andra saker helt enkelt. Om ni vill kan ni även nå mig på Facebook!


xoxo /Malin


'Feels like tonight'

Kom nyss hem från mysak. Ska snart sova, men ska få upp lite bilder först :)


Efter matteprovet (som gick sådär, äntligen klara med matte C!!!) och fysiken åkte jag hem och åt middag. Efter att ha burit in lite ved for vi på badhuset. Jag och Linnéa hade fått i uppdrag att träna några killar i klubben. De va för kallt för att va ute och åka så det blev simmning ist :) Dom fick köra lite 70/20, 30/30 och starter. Efter en timme var dom trötta och klara. Pappa kom och hämta oss och skjutsa mig och Linnéa på Mysak. Julfest stod på programmet med både uppträdanden, utlottning och fika. Kvällen huvudattraktion va The Tondövers! Det hade kommit väldigt mycket folk, mest troligt för att höra KH sjunga, Christian & Olle spela gitarr, Tor spela bas och simon på trummor. Det blev succé (typ), det lät iaf bättre än första gången jag hörde dem spela :)
utlottningen vann jag, jag som aldrig bruka ha tur i nåt. Fick öppna en lucka i tjejernas adventskalender och fick ett rouge :) Rätt bra ändå, för mitt förra gick nyss sönder. Bandet spelade en gång till, sen var det som slut, eller alla for hem typ. Det blev en bra kväll, mycket har ändrats med det mesta är som förr.
Imorrn blire träning x2 och tre lektioner.
Nu blire sängen! Gonatt <3


puss ♥

Pepparkaksbak!

Nu är jag uppe igen. Det blev inte alltför sent igår ändå, kom hem 00:20 typ :)


Efter träningen, som blev på hammarkulla ist för svanamyran, for jag och åt på elev. De va potatis och hamburgare, vilket påminde mig om maten i norge. Så det blev potatis och sönderkokt borccoli för min del.. När Hilda hade ätit gick vi ner i källarn och vänta på resten av gruppen. Vi fick låna ett kök av Hildas estetkompisar på bottenvångingen. Vi började typ fem. Vi hade bara en deg så Johan S, David och Max for och handlade. Jag & Hilda började på själva bygget. Efter lite brainstorming kom vi fram till att vi skulle bygga en borg!

Efter en del krachade bitar (inga tårar spillda dock), vääääldigt mycket skratt (hade det varit en tävling om vem som hade haft roligast hade vi lätt vunnit!), en del disskutioner hurvida räderna skulle vara lodrätt eller vågrätt, fäktning med kolasnören, bränt socker över hela köket, alldeles för mycket pepparkaksdeg och godis i magen började sakta med säkert det formas en borg!Kevin Borg eller var det Björn Borg?Sju timmars arbete ;)


Efter att varit ner i källaren och sett vad ett av de andra lagen höll på med så gav vi upp chansen på vinst och hade bara kul. Dekorationerna spårade ur lite, men vi hade kul! Vi satsade istället på en stark 5:e plats (det är fem lag med..) eller möjligtvis en 4:e :P
Klockan 00 var allt bortstädat och borgen påväg till vallaboden där den skulle förvaras under natten. Vi höll alltså på i 7 timmar och gjorde av med 4 pepparkaksdegar (eller vare 5?) ! Men det var sju roliga timmar :) Idag får vi se alla andras bidrag!
Sladdade hem efter tolv, den brända pepparkaksbiten åkte ut genom rutan men jag fick skjuts ändå :)


Nu ska jag snart fara till skolan. Har möte med Ingela. Sen efter lunch blire matteprov!


puss ♥

Halfpast the point of no return

Sitter i bibblan som vanligt, är typ mitt andra hem känns det som ibland :P Om 1½ timme har vi träning, ska åka distans i svanamyran. Efteråt blire middag på elevhemmet. Sen äre dags för det årliga pepparkaksbaket med skid! Vi är indelade i grupper och ska ikväll och inatt (så lång tid det nu tar..) bygga valfri sak med pepparkaka och andra ätbara saker. Det är lite osäkert kring våran grupp än så länge, ja vet inte ens vars vi ska va och vi har inte handlat nåt än. Flera andra grupper verkar vara mer förberedda. Men jag tror på turen ikv ;) Bara de finns nå pepparkaksdeg kvar på Ica :) Ifjol var jag tvungen att åka hem alldeles för tidigt, vi va inte klara.. Men iår ha ja fixa det bättre med skjuts hem! Tydligen så var det värt det med lite pepparkakor som belöning :)
Tur att vi ha sovmorgon imorrn. Halv 11 ska jag ha möte med Ingela, sen äre dags för matteprov. Det blir till att plugga på lunchen (11.00-12.40) men det är bara ett kort kapitel och de mesta kan jag nog redan. Tänk, efter provet är vi klara med Matte C :DVåran vackra kreation förra året. Nicke, Stenman, Sofia, Petter och jag gjorde en pansarvagn!


Resten av veckan är ändå rätt planerad. Imorrnkväll ska jag och Linnéa på Mysak! Känns som det var en hel evighet sen jag var där sist. Dom ska ja Julfest och The Tondövers ska spela ;) Det blir intressant, har hört att de har varit rätt nervösa under repetionerna :P
torsdag äre skidintervaller på morgonen och styrka efter skolan. Resten av kvällen kommer bestå av The Ugly Truth och jag tror många saker kommer reda ut sig, gissar att jag kommer sova bättre iaf :)
Fredag är vilodag, tänker ta mig för att baka pepparkakor! Slutar tidigt eftersom jag inte ska träna, så det blir nog en skön dag. Kanske måste jag ta tag i lite plugg men det blir nog bra hursomhelst.
Lördag äre Tannbergsloppet, fast i Svanamyran. Har åkt längs den vägen ett antal gånger så det borde gå rätt bra. Det är klassiskt och första start är 11.00 :) Ingen aning om vad som händer på kvällen, men är jag inte alltför trött så ksk jag hittar på nåt kul!
Söndagen lär bestå av ett A1-pass och plugg. En typisk söndag alltså. Risken är att jag fastnar framför datorn men jag ska försöka få nåt gjort :)


puss ♥

'You bet it all when your heart is on the line'

Sitter och mumsar på en pepparkaksrulle, gott! :) Är nyduschad efter kvällens träningspass i svanamyran. Ska skriva lite kort om dagen hade jag tänkt!

Fick som sagt skjuts in till skolan vid 10, tack! :) Fysik med klassen, genomgång och räkaning. Lyckades ju faktiskt räkna lite här hemma innan jag blev hämtad så jag låg inte ett enda tal efter! :) Sen när det äntligen blev lunch (va hungrig!) så fick vi makaroner och köttfärssås? Köttbullarna va visst slut.. Eftersom skolans köttfärssås smaka bajs så fick jag leva på makaroner, ärtor och ketchup. Det höll sig i ca 30 min, sen va ja hungrig igen.
Jag och Linnea satt och nötte rumpa i bibblan under i stort sett hela lunchrasten. Sen vare engelska, vi gjorde nån typ av Talkshow. Våran fina grupp debatterade om hurvida julgranar skulle förbjudas eller inte ;P Hade förvåndasvärt lång rast efteråt, jag o LN satt och vänta utanför H2 i typ en halvtimme :P Men vi fick en hel del sagt kan ja lova, tack gumms. Sen hade vi fysiklektion IGEN. Vi kmr ha fysik på alla mattetimmar framöver eftersom Rolle ställde till det lite för oss förra året.. Räknade klart nästan alla tal, sen hjälptes vi åt med några tal. Min mage vibrerade av hunger och såklart hade halva klassen varit i caféet och köpt godis, glass å dricka.. Jag lämnar alltid pengarna hemma, annars skulle jag köpa alldeles för mkt godis! Men det staffade sig idag, men jag lever ju än så.. Fya hade vi skidmöte som vanligt, sen kom mamma och hämtade mig!


Middag hemma, sen vare bara att byta om och åkla iväg till svanamyran. Träning i pannlampssken, mkt speciellt. Jag fick lämna ifrån mig lyktstolpslyset till mamma för att hon skulle titta på hur vi åkte :) Fick även höra av en av småtjejerna att ja va väldigt lik min mamma. När jag protesterade sa hon nåt i stil med "Du är ju såklart snyggare, men ni är fortfarande lik", sött! :) va och åkte en timme, sen bilfärd hem igen!Lika som bär? I pannlampsskenet kanske :)


Nu äre dags för sängen. Längtar tills jag får ordning på allt så jag kan sova bättre. Är lite stressad över allt tror jag.. Men jag tror dethär är rätt. Det måste vara det, annars skulle jag inte reagera såhär.


Rihanna - Russian Roulette


Erik Grönwall - Higherpuss ♥

'långa nätter'

Om en timme ska jag åka till skolan. Ska försöka få lite fysik gjord.. Ikv blire skidåkning med klubben!Läste ut den igår! :)


puss ♥

Home sweet home

Hemma från Boden nu. Är trött och skriver ksk lite mer nån annan dag. Kom iaf 44:a båda dagarna. Gick väl hyfsat, men det kändes att man inte var van så tuffa banor, har ju bara kört på en skogsbilväg..
Imorrn äre sovmorgon men ska nog stiga upp vid 8 och plugga lite.Éfter målgång på lördagen


puss ♥

'Falla fritt'

Sitter och lyssnar på Melissa Horns nya album Säg ingenting till mig. Texterna är utdrag ur olika låtar på skivan!


O jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
Jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill skada dig


Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut?


Såna som vi med lyckan mitt i sorgen
Vi ställer frågor jag är trött på mina svar
Men du finns i mina drömmar när jag sover
Jag vill förändra nån av oss men jag vet inte hur man gör
Jag andas in och det känns som första gången
Du håller om mig och jag vågar hålla kvar


Jag har aldrig fått ihop modell och verklighet
Jag tankar nya tankar, men långsamt som du vet
Så jag lovar ingenting, jag säger hellre förlåt
Vi ska va dom vi vill vara hellre nu än efteråt


jag kan sitta flera timmar
jag kan gå igenom allt
det tog slut för längesen
men du är överallt
och jag ska sakna dig imorgon
ja du vet hur jag kan bli


puss ♥

'hur ska det gå?'

Är hemma och har börjat lugna ner mig. Har varit lite speedad idag, måste ha varit den lilla sömn jag fick som gjorde mig pigg.
När jag väl kom till skolan imorse satte vi oss och vänta på Engelskan. Men som jag förstod igårkväll så dök lärarn aldrig upp... Kul, kul så vi gick och åt lunch. Linnea hade lyckats glömma mobilen i lägenhetn så hon cykla iväg efter den. Jag satt och höll Vekå och Igge sällskap när dom åt :) (oskar är fascinerad över mina lackleggings ;) ) Just innan ett hade vi kemi. Disskuterade om den fina labbrapporten som vi ska göra. jag var så förtvivlad över att jag inte förstod att Jennifer började gråta av skratt! Tur man kan underhålla någon :P Sista lektionen för dagen var matte. Gjorde dom sista repetitionsuppgifterna, resten blev ingenting. (nyfikna personer!!! haha) Fick skjuts hem tidigare än planerat, du är alldeles för snäll mot mig :)
Väl hemma packade jag i stort sett klart. Efter middan fixade jag lite med skidorna, sen for hela familjen på team Sportia. Dom hade nå kvällsgrejs med 20% rabatt och pappa köpte massa valla. Jag hittade en jättefin tröja! Provade först en vit, men sen hittade jag en svart!Suddig bild. Den svarta är likadan, fast svart då ;) Blend


Jag övningskörde dit, efteråt for vi på ica och handlade. Jag körde hela tiden, men jag var inte riktigt i körform ikv så brorsan var rätt skraj :P Man måste ju leva farligt x) Nu är vi hemma igen, så vi överlevde hela vägen hem från ica oxå.Våran fina, nya bil :) Det är en XC70 D5 typ (jag och bilar..) Lavasandsmetallic!


Nu är allt packat och klart, pappa är ute och lägger klister på skidorna jag ska åka spåret med imorrn. Ove kommer hit och hämtar mig och så åker vi i skidgymnasiebussen till Boden. Det lär ta ca 3 timmar.
Så nu får ni hålla tummarna hela helgen för oss! På lördag startar jag 14:10:30, lägg tiden på minnet och håll alla tummar och tår ni har :)
Nu ska vi äta lite glass!


puss ♥

Dagens

Idag har jag namnsdag :) hihi, på nobeldagen å allt. Kom på att det var evigheter sen jag la upp en dagens!Svart linne från Gina Tricot, tunika från BikBok, lackleggings från Vero Moda!


Jagr har sovmorgon idag eftersom jag har vilodag. Jag sov 8,5 timme inatt vilket är rekord denna vecka!! Eftersom ja steg upp 9 betyder det att jag somna ca halv ett. Gick isäng just innan 11 så jag låg inte vaken jättelänge denhär gången..
Idag har jag engelska, sen lunch, kemi, matte. Efter skolan måste jag packa. Imorrnbitti åker jag nämligen till Boden! Blir borta till söndakväll. Fredagen kommer bestå av bilresa, åka spåren och sen vänta på att mamma&pappa kommer upp. På lördag är det tävling, 5km klassiskt. Vi ska varva på en 2,5km-slinga. Tycker väldigt synd om dom som ska åka 20 km runt runt där.. På söndagen äre sprint, skate. Detta är alltså vinterns första Junior Cup, där har man FIS-poöng som en ranking. Det är en sverigecup för alla juniorer D/H17-20 !

puss ♥

'how it used to be'

Känns som om det varit en lång dag idag. Började med skidåkning på hammarkullavägen. Fartlek, skate. Vi körde A2-intervaller mellan koner för att få känslan av att vara "oslagbara". Vet inte riktigt om det funkade, mina ben föredrar klassiskt denhär veckan :P På nedvarvningen hade jag & LN djupa samtal om livet, jag finns alltid här för dig gumman, jag vet vad du går igenom <3 Vi såg till att stretcha ordentligt när vi kom tillbaka, det behövdes verkligen! Blev en del plågade skrik i stretchingrummet, haha.Juniorcupen i Östersund förra vintern


Lunch, grekiska köttfärsbiffar, gott :) Vi drog oss till bibblan som vanligt, men det fanns inga lediga datorer. Istället råkade jag och Erik hamna en en konstig disskution om teknik.... xD När klockan närmade sig ett hade vi matte. Fick tillbaka det förra matteprovet och jag blev överlycklig! Jag trodde ärligt inte man faktiskt kunde få ett MVG på prov, hade fått för mig att det var ett helhetsbetyg på en kurs! Nu är det bara ett prov kvar, på måndag, i matte C. Sen är vi klara!! Matte D väntar till våren såklart, men det känns alltid bra att ha betat av en kurs. Mitt goda humör avtog när vi började fysiken. Kom mig ingevart, fatta ingenting. Dessutom började min dåliga sömn visa följder. Blev jättetrött, fick ont i huvudet och blev på dåligt humör såklart. Jag måste få till min sömn! Det funkar inte att lägga sig 9 men inte somna förrns 12.. Har provat att va uppe till typ halv 11 och sen gå isäng, men jag ligger vaken ändå.. Får börja anstränga mig med detdär.
Åkte buss hem, och direkt jag kom hem gick jag upp och bytte om till mjukisbyxor och fleecetröja. Så mycket bättre. Tog två alvedon och åt middag. Sen när jag gick upp med böckerna såg sängen alltför lockande ut. La mig under täcket med alla kläder på och slumrade till en stund. Mamma kom upp och väckte mig, dom skulle fara iväg. Än fast jag ville kunde jag inte ligga kvar, skulle ju plugga ikv! Tog ner böckerna till köket för att inte bli frestad att gå och lägga mig. Från det att dom for tills mamma&bror kom hem satt jag med fysiken. Det blev 2½ timme!!!! Men då blev jag klar med uppgifterna, så långt vi skulle göra :) Och jag förstod mycket mer än under lektionen idag. Till sällskap spelade jag Daughtry på hög volym på spotify :) Nu är jag rätt nöjd med kvällen, ska nog lägga mig snart. Jag säger inte att jag ska sova, men lägga mig iaf. Kanske läsa lite Breaking Dawn, har mindre än 100 sidor kvar nu tror jag :)


Bara för att min bror har färgat sitt hår svart slänger jag in en bild på mig som svarthårig!

Hösten 2007
 
Såg att någon kommenterat denhär bilden igår.


anonym om 'always will be':
för de första så har de aldrig blivit suddiga bilder förr, och för de andra, när vart du så där smal?


Till höger ser ni orginalet. Den är tagen med min mobilkamera i våran dåliga toaljus. När man inte kan hålla mobilen stilla blir bilderna lite suddiga. Om någon påstår att jag har redigerat bilden så kan ja säga exakt vad jag har gjort. Först så har jag beskärt den. Sen så har jag minskat mättnaden, alltså gjort bilden mer svart/vit än tidigare. Sen har jag öven ökat kontrasten lite. Det är typ så jag gör med de flesta bilderna.
Jag la faktiskt ut den för att jag vet att jag har blivit liiiiiiite smalare. Jag gick ner ca 3kg under lägret och har lyckats hålla mig där sen dess. Och jag är glad över det. Även om jag skulle vilja tror jag inte att att det skulle se bra ut om jag redigerade mig själv smalare i photoshop. Jag använder sällan photoshop, det går så segt på våran datorn. Istället använder jag Microsoft Office Picture Manager, det är lätt och går fort. Hoppas det var svar på din fråga! :)


puss ♥

'always will be'

Puh, nu ska jag nog göra mig en kopp med mitt favvo-te och sätta mig framför tv:n. Har hunnit med en hel del ändå.
For ju ut och träna vid ett idag. Hade vallat klister helt själv, två lager universal, och jag hade toppenfäste typ! :) Lite stolt faktiskt :P Körde intervaller som inte sliter på så mkt, kändes riktigt bra. Bådar gott inför helgen ;) När vi åkte tillbaka till skolan insåg jag att jag inte skulle hinna med bussen. Kom till omklädningsrummet tio i fyra, ringde till mamma och bad om skjuts. Duscha och bytte om, sen gick jag till vallaboden och rengjorde skidorna från klistret. Pappa hämtade mig och vi for hem och åt midda.
Efter middan gick jag upp och skrev klart skidteorin. Eller ja sku kunna skriva 20 sidor till, men ja kände att de vore taskigt mot Ingela :P Sen började jag packa lite inför helgen, la iordning tävlingsdräkten och så. Satte mig med kemin ett tag, gick väl sådär. Förstod inte nå mkt mer än innan.. Gick ut i garaget istället och varmparaffinerade skidorna jag ha åkt på för att få bort klistret som fastnat på glidytan. Så nu känner jag mig rätt nöjd med kvällen :)Suddig mobilbild, jag vill ha en riktig kamera..


puss ♥

Less

Typ ihjälstessad just nu. Har fått två nya uppfiter i skolan idag. Förutom provet i matte C, provet i Fysik A och skidteorin så ska vi göra en labbrapport i kemin och en analys om berättarkomponenter på svenskan.. Allt detta ska va klart, inlämnat och avklarat innan jul. I helgen har jag typ ingen tid över eftersom jag ska till Boden och det känns inge bra att ha en massa plugg i skallen när man ska tävla.. Panik typ. Det blir en rolig kväll ikv, not! Och jag som hade tänkt träna teknik på onsdagkväll, får se hur de bli med den saken..

Nu har jag varit och lagt klister på skidorna, blir klassiska intervaller i Svanamyran efter ett. Så nu ska jag iväg och byta om!


puss

untitled

Blev ju en intressant eftermidda, engelskalärarn va sjuk så jag och LN satt oss i bibblan och gjorde engelska ändå, sanna pluggisar som vi är x) Matten går ändå bra, har räknat klart kapitlet och på måndag blir det sista provet i Matte C!!! :D Skidmöte och styrka sen då. Minns ärligt inte sist jag styrketränade, men det gick förvånansvärt bra med tanke på uppehållet :)
Åt middag hos mormor, mycket trevligt. Satt och prata en massa till mamma kom och hämtade mig. Hem och bar in lite ved, sen hamnade jag här. Har suttit och kollat på Expert efter en kamera. Har i stort sett gett upp tanken på en systemkamera nu, kikar istället efter en kompaktkamera med nästan samma egenskaper som en systemkamera! (kostar typ lika mycket men tar inte lika stor plats!)
Nu äre dags för sängen. Måste få ordning på min sömn. Ligger typ i sängen i 2 timmar utan att kunna somna, det är inte ok.


tid har förlöpt
dagar har gått
månen har vandrat sin väg
genom vitt och svart och grått


somliga dar
tar jag in vad jag hör
det går kvällar ibland när jag inte
ens undrar vad du gör


Lars Winnerbäck - Tidvis ♥


puss ♥

'tidvis'

Lunchrast vilket innnebär att sitta vid datorn i bibblan :P Imorse skjutsade pappa mig till Hammarkullavägen och jag åkte ett fint A2-pass i morgonmörkret. Första lektionen, fysik, 10:10. Lyssnade på Mortezas evighetsgenomgångar om allt och inget. Fick faktiskt några uppgifter gjorda. Lunchen var inte najs, julkorv? Nä, tacka vet ja köttbullar&makaroner!

Nu äre snart dags för Engelska, sen matte. Möte klockan 4, sen styrka. Blir middag hos mormor eftersom jag inte har skjuts hem efteråt :) När ja väl kom hem lär ja hamna framför tv:n och se Ullered eller ksk senaste Grey's på kanal5.se som ja missade förra veckan :)


puss ♥

Ännu en vecka

Fattar inte riktigt hur dagen kan kännas så lång än fast jag nästan sov bort halva? Pappa kom och väckte mig halv 11, osch. Hade sovit 10 timmar och det behöves. Vet inte riktigt hur jag ha sovit för lakanet var typ inte i sängen?
Blev iaf lunch på en gång framför tv:n och skidskyttestafetten. Har typ kikat på tv hela dagen förutom avbrott med skidteori.. Har ändå kommit rätt långt, är snart klar, wiiiie! :) Blev inge pepparkaksbak, men jag gissar på att det blir av nån gång i veckan.


Imorn äre skola igen och det blir dubbla pass. För övrigt taggar vi helgen, åker till Boden på fredag! :D


Det känns som en sten lättat från mitt hjärta, tack .


puss ♥

'day 'n night'

Äntligen hemma nu. Det blev en grymt lång dag och det lär bli en lång sovmorgon imorrn. Märktes ju redan igår att ja va trött, blanda ihop torsdagsmatchen med dagens :P haha F A I L xD Men nu ska jag summera dagen!
Blev väckt halv åtta, åt frukost och så. Ungefär 9 for vi till Svanamyra och åkte skidor. Jag och brorsan körde klassiska intervaller á 2,5min. Kändes att de va ett tag sen man körde så hårt, men samtidigt hade jag längtat efter lite intervaller :) Även en busslast med skidisar hade tagit sig dit. (ni får verkliegn ursäkta om det blir konstigt skrivet, det svider i mina ögon) Var ute ca en timme, sen åkte vi hem. Lunch, kolla skidskytte på tv och brorsan färga håret ;) Så håll utkik framöver, han lär ha mössa på sig men under den ha han svart hår! Han blev söööt :] Bruschaaan ;P (mkt snyggare i verkligheten!)Fick låna brorsans matchtröja och snyggmössa! :)


Vid ett började vi (familjen + fjollRonny) rulla mot Övik. Det va inte spec bra väglag, men tillslut kom vi fram. Köpte en tröja i souvernirshopen innan matchen, bild kmr ksk sen. Matchen va riktigt spännande. (Nu ska JAG försöka summera en HOCKEYMATCH, så ha lite överseende ;) ) I första hände inte så mkt. I andra gjorde MODO 1-0, men gjorde Färjestad 2 mål.. Lite depp där ett tag. Det första som hände i tredje va ju såklart att Färjestag gjorde 1-3, inte kul. Men sen vände det! Modo lyckades göra 2 mål så att det va 3-3 efter ordinare matchtid. Båda lagen höll tätt i fjärdeperioden så det blev 3-3 som slutresultat oxå! Jag fick för övrigt vara Oskars liverefferat och han verkade nöjd trots mina sviktande kunskaper!Swedbank Arena!


Efter matchen köade mamma i en evighet i shopen för att bla. köpa en snygg tröja till brorsan. Sen gav vi oss ut på stan för att leta åt nånstans att äta. Det tog en evighet och det var fullt överallt. Men tillslut så! Åt en halv räksallad ungefär, hade nog äti lite för mycket godis under matchen :P Sen åkte vi den långa vägen hem igen!

Imorrn ska jag sova. Och plugga. Och kanske baka pepparkakor, nån som vill va me? :)
Men nu ska jag sova, for real!


puss ♥

'what about now?'

Dagen har bestått av en massa saker, ska ta det från början.
Vaknade efter alldeles för lite sömn, vet inte vad som händer igårkväll egentligen. Alla vanliga morgonrutiner och sen buss in till skolan. Började inte förrn 8.55 så jag läste lite ur Breaking Dawn. Svenska med våra kära teknikpojkar, såg fortsättningen på Narnia, Prins Caspian. Kludda ner två sidor med krumelurer om kameravinklar, ljus, stämmning osv.. Sen matte med natur+halva högen teknikpojkar. Gick mycket bra, förutom att vi stundtals va lite dumma jag och Linnea. Sen lunch med köttbullar, revbensspjäll och potatis. Hamnade i bibblan efteråt, som vanligt. Fick ett sms av pappa som frågade om jag hade lunch. 'Jo, i 30min till.' sa ja. Nästa sekund var jag påväg till Medicinkonsulten för att ta vaccin mot svininfluensan :P Pappa tog först (han blev alldeles röd i ansiktet och sa ajajaj, sköterskan prickade nämligen av en nerv!!) sen jag. Det gick bra, sved bara lite. Mamma sist. Brorsan ha redan tagi, han tog med skolan igår typ.
Tillbaka på skolan och direkt på engelskan. Såg nån film om new york, tråkigt. (ostimulerande!!!!!!!!! jag saknar sven-erik..) Efteråt bytte jag iaf om för träning. Vi åkte faktiskt skidor på Tannberget, fast jag skulle inte rekommendera det, inte om man är rädd om skidorna iaf. Men vi tog oss ut på Hammarkullavägen som var mycket bra. Åkte A1 skate i nästan 1½ timme, varav 30min ren stakning. Buss tillbaka, dusch och packa skidorna. Sen kom pappa och hämtade mig :)
Städade undan lite hemma, läste BD, satt vid datorn. Åt midda typ halv 6, sen skjutsade mamma mig och Vickan på MB! Vi skulle nämligen se New Moon !! :D Än fast vi va där en timme i förväg va kön redan väldigt lång. Filmen blev aningen försenad av den långa kön :P 131 minuter senare var jag nöjd. Jag visste ju redan allt som skulle hända, fast dom hade ändrat EN HEL DEL jämfört med boken. Men jag har hittat en ny älskling istället för Edward ;) Nämligen Jacob Black! eller Taylor Lautner som han heter på riktigt :) Det syns att han lagt ner en hel del timmar på gymmet om man säg så ;P Vickan kunde inte riktigt hålla med mig efetrsom hon tyckte att min bror var lik honom! :O Sa såklart det till brorsan när ja kom hem. Jag lyckades få honom till att vilja tona håret svart!!! ;) det blir kanske redan imorrn :P Lovar att lägga ut en Look-A-Like bild isåfall!Jacob Black (Taylor Lautner)


Just nu har jag ont i armen, kan inte lyfta den så bra. Och jag som ska köra intervaller imorrn, aja, de ä bara å bita ihop :P Sen ska vi ju till Övik och se MODO ta emot Färjestad :) De ska bli riktigt skoj.
För övrigt är jag arg. Tove åkte ut ur idol och Calle är kvar, fnys. De sug och jag är inte säker att ja ska kolla på finalen, Erik kom ändå å vinna..


Nu ska jag somna leende iallafall, har mer positivt i huvudet än negativt! eller?


puss ♥

A Different Kind

Efter att ha suttit i soffan (legat, somnade faktiskt en stund) och kollat på herrarnas skidskytte hamnade jag i en replokal under Kupan. Log typ hela kvällen, tokierier kan man helt klart säga. Fint band dom har satt ihop oxå; Christian, KH, Tor, Olle och Simon :P Fick höra både det ena och det andra ;)
Nä nu blire sängen, ska ju orka ta mig upp imorrn!


puss ♥

Every day comes with new openings

Nu har jag äntligen gjort klart de klassiska skidorna! Usch vad ja ogilla grafiten, blir som ett grått damm som fastnar överallt och vill verkligen inte försvinna från belaget.. Men tillslut så! :) Har även läst lite Breaking Dawn ikv och såklart sett på skidskytte!! Grattis Helena Jonsson & Anna Carin Olofssin-Zidek :D Etta och tvåa är inte dåligt måste jag säga! Imorrn får man hålla tummarna för grabbarna, men jag tror dom kom å få en del motstånd av alla norskar.. :PThis is were the magic happens ;)


Dagen i övrigt har bestått av sovmorgon, skidteori med skidtekninkfilm. Vi fick se det Ove hade filmat från tävlingen i Arvidsjaur i Lördags! Sen hade jag 'psyk'-test med Joel, eller han ska kolla min reaktionssnabbhet och logiska tänkande, hur det förändras beroende på hur mycket man tränar och om man är i form typ :) Sen lunch (om man kan kalla skinka och mos för lunch?), hamna i bibblan efteråt. Matte med genomgång, ligger före, wiihoo :) Fysik med genomgång (blev en del skratt, RIKTIG spikmatta bla.), ligger INTE före.. Det blir nog söndagens uppgift gissar jag.


 
Ibland äre det inte riktigt som det ska på våra lektioner :P (eller, dehär va MELLAN lektionerna)


Buss hem, tror jag snackade ihjäl Johan :P Det blir lätt så när man ses så sällan! Middag hemma, sen skidskyttet på tv! Jag och mamma satt på helspänn med ont i magen varje gång dom skulle skjuta :P


Nu blire snart sängen, måste upp tidigt imorrn för att fara in på skolan och valla fäste på skidorna för träningen. Vi ska ju åka iväg 8, så de bli tiidigt. Gissar att jag kommer känna mig stressad för 11 ska jag ha möte med Jim, vi ska kolla över vilka kurser jag ska läsa/inte läsa framöver!


puss ♥


Skrivglad

Jag känner mig rätt nöjd just nu, har hunnit med en hel del sen jag kom hem :)  Skrev klart det mesta i skidteorin för hand  (är det ens lagligt att ge så stora uppgifter??) så det är bara renskriving på datorn kvar nu! Sen gick jag ut i vallaboden (haha, garaget) och började med ett par av mina sprillarns nya fischerskidor, klassiska. Men eftersom dom ä nya äre en hel del som måste göras. 5 lager gult paraffin (väldigt fett som fastnar överallt!) som ska dit, sicklas bort och så ska ju skidorna borstas, allt detta 5 gånger. Sen ett lager med grafiten och sen ett lager lila. Gjorde 4 gula lager, va säkert därute i 1½ timme. Sen kurrade magen så himla mycket och klockan va fem då de va ju middagstid. Gick in och åt midda, mamma hade gjort köttfärspaj :) Bestämde mig för att fortsätta med skidorna imorrn. Istället gick jag upp till läxhögen igen. Gjorde klart de två sidorna i matteboken som skulle vara klara imorrn, stolt! Förstod kanske inte allt om talföljdsekvationerna, men de med summor gick jättebra !:D Klockan va då 8 så jag bestämde mig för att börja läsa Breaking Dawn, eller Så länge vi båda andas som den heter på svenska. Har läst lite drygt 80 sidor och är lika fast som alltid när det gäller Twilightböckerna. Det är något som gör att man helt enkelt inte vill lägga ifrån sig dom, helt underbart :) Sen hamnade jag här, ska nog pallra mig isäng snart. Har sovmorgon imorrn, börjar med skidteori halv 11 och mammsen ska skjutsa in mig. Tänker ändå gå isäng i vanlig tid för att få massor med sömn, det behövs.Pratade med Ingela om min nästäppa idag och på torsdag ska jag få träna igen. Och fredag, och på lördag blire intervaller :) Kan knappt beskriva hur lättat jag var när jag vaknade imorse och kunde andas (genom näsan alltså) ! Har ändå låtit tätt, men det är för att jag har tryckt in allt snor i bihålorna alla de gånger jag har snytit mig :P Så ni behöver inte vara rädd för mig, jag är bara lite sliten efter lägret :)


Just nu längtar jag en massa till helegn. På fredag ska jag och vekå på bio, NEW MOON !!! :D jag längtar som ett svin, måste nästan ladda upp med att se twilight nu i veckan ;) Sen på lördag efter lite träning ska vi (familjen) iväg till Övik och kolla på när MODO möter Färgestad :) Just nu, ikväll, spelar dom mot Skellefteå och det står 2-2 efter full tid :P Håller tummarna för Modo nu, är avis på Jocke som är där nere å kolla!
För övrigt så fick Helena Jonsson, skidskytt, årets Bragdguld av Svenska Dagbladet :D Grattis!

puss ♥


Modo vann!!!!! :D :D Och vem avgör om inte PETER FORSBERG himself?! Ojojoj, se skönt ;)


RSS 2.0