LAS VEGAS

Las Vegas, Roadtrip USA

Efter en natt i St George var vi utvilade igen. Vi passade att packa om IGEN (och duscha, haha! Josefine fick stå ut med min fotsvett i flera timmar i bilen...) eftersom vi nu skulle bege oss till Vegas! Vi fastnade mellan två långtradare som körde i bredd på motorvägen ett tag men tillslut såg vi stan mitt i öknen, spelade Viva Las Vegas på högsta volym och taggade igång.
 
När vi hittat rätt hotell, the Flamingo, så parkerade vi bilen i ett parkeringshus. Vi fick inte tillgång till rummet förrän klockan 15 så vi drog ner till hotellets poolområde och drack lite drinkar. En timme senare när vi skulle hämta våra väskor i bilen så hittar vi inte bilen.. Så smarta som vi är kör vi igång billarmet som då ekar i heeeela huset! Sen skrattade vi hela vägen till rummet.
Utsikten från vårt rum på Flamingo
 
Poolområdet
 
 
 
Två nätter var bokade och vi tänkte självklart göra det mesta av dessa. Det finns en app som visar alla klubbar och vilka som spelar varje kväll och där såg vi att VMA's efterfest skulle vara på Drai's och att 50 cent skulle spela! Gästlistan var full men vi fick tag i ett nummer och smsade att "två blonda skandinaviska tjejer" ville komma. Och det gick bara fint. Fördelen med att vara tjej i Vegas, gratis inträde! Inne på Drai's fick jag dessutom syn på Alex Pettyfer (skådis från Magic Mike bl.a.) och blev såå starstruck. Tydligen hängde massa kändisar där den kvällen men vi såg inte så många. Tillslut så klev 50 Cent upp på scen med sällskap av Wiz Khalifa och Ludachris och vi hade tagit oss in till ett VIP-bås och dansade allt vi kunde!
 
 
 
Dagen efter hängde vi mest vid poolen, drack öl och njöt av solen. På kvällen drog vi på XS nattklubb på Encore Hotel, med gratis inträde såklart hehe, där David Guetta skulle spela. Vi träffade massa trevligt folk, mycket trevligare än Drai's tycker jag. Vi hade en hel del flyt och fick tag i VIP-band vilket slutade med att vi stod LÄNGST FRAM! Alltså, att stå och dansa (barfota) längst fram på David Guetta var så orealistiskt och så kul!! Har svårt att se vad som skulle toppa det i nattklubbsväg. 
 
David Guetta på XS
 
 
Dagen efter var vi tvugna att checka ut klockan 10 vilket betydde panikstädning sådär lagomt bakis. När allt var packat så inser vi att vi inte vet var bilnyckeln är. Så jag vände upp och ner på rummet medan Josefine vände upp och ner på packningen i receptionen. Tillslut hittade vi den. Bland mina underkläder. Vi hann hänga i solen vid poolen en stund till innan vi började rulla vidare. What happens in Vegas... r
 
| 50 cent, David Guetta, Las Vegas, Roadtrip, USA | |
Upp