BALI ROUND TWO PT.1

Resor

Dom sista fyra dagarna som Joakim var här och hälsade på åkte vi till Bali! Jag hade ett quiz på skolan på onsdag eftermiddag så vi flög först på onsdagkväll och var framme på hotellet strax efter midnatt. Vi bodde i Seminyak på Bali Krisna i ett dubbelrum exkl. frukost för dryga tusenlappen för alla fyra nätter. Rummet var mycket finare än jag hade förväntat mig så det var skönt. Balkong hade vi till och med! Hotellet är inte så stort men hade en liten pool som va passade på att bada i en av kvällarna.
 
 
Första dagen åt vi en sen frukost på Sacred Ground och gick sedan ner till stranden. Låg under ett parasoll och njöt, testade även på att surfa igen. Vattet var mycket renare än förra gången jag var på Bali och överag så hade vi väldigt tur med vädret. Surfingen gick marginellt bättre än förra gången, är nog ingen talang det direkt..
 
 
Mot kvällen satt vi på balkongen och drack några öl och lyssnade på musik medan solen gick ner. Lite senare tog vi promenad bort mot Seminyak Square för att hitta någonstan att äta. Valet föll tillslut på en italiensk restaurang som heter Ultimo där det fick bli deras Set Menu, fyrarätters med vin för 250 000 IDR per person. Riktigt gott var det och det spelades även livemusik, så himla mysigt! Det blev även en öl på La Favela innan vi promenerade tillbaka till hotellet igen.
 
 
| |
Upp