Höknatten 2014

Vilken toppenhelg! Jag och Heijne blev upphämtade på tågstationen i Sundsvall av Josefine, Dennis och Elin. I Rännö välkomnades vi med bubbel och tilltugg och sen blev det god mat och lite vin. Under kvällen blev det taktiksnack och många försök till psykning. 

Under lördagen låg allt fokus på att komma i rätt stämning. Knän tejpades, lampor testades och tävlingsnerverna var på helspänn. Strax efte fyra drog tävlingen igång efter en busstur till startpunkten. Alltihop började med en prolog/spridningsbana där jag och Josefine fick användning av våra brokunskaper. Sedan började en ordentlig stigning upp på Södra berget. 

Jag skulle kunna beskriva vårt lopp i detalj men det bör nämnas att vi va ute i nästan tre timmar. I korta drag så gick det bra, orienteringen va på toppen men konditionen lite sämre. Men det glada humöret va det inget fel på! Som grädde på moset kom vi imål före Dennis och Heijne, killarna fick alltså tjejstryk (vilket dom fick höra upprepade gånger). 

Efter målgång blev det dusch i kallvatten och sedan bankett! Trerätters middag, lite sång och självklart prisutdelningar. Va så sanslöst trött att jag nästan somnade i tallriken, haha!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0