Oturs-sönda

Hej på er! Jag har haft en bra helg, fast den har inte slutat speciellt bra. Fredag och lördag va hur bra som helst och även denhär dagen började bra. Sovmorgon till tio, åt frukost till julkalendern och sen kollade jag lite på vinterstudion. Efter elva nån gång bytte jag om och stack ut på en löptur. Ca -5 grader och strålande sol, riktigt härligt! Sprang utan musik och istället endast till ljudet av knastret av snö under fötterna och mitt eget flåsande. Hade bestämt mig för att springa lite längre en vanligt och det kändes riktigt kul. Så jag tog en ny stig för att förlänga mig runda lite. 

Hade väl sprungit 25-30 minuter när jag klev ordentligt fel och ramlade. Kliva snett är nåt jag brukar göra rätt ofta men mina ledband är rätt uttöjda så det gör sällan ont mer än nån sekund. Men denhär gången gjorde det ordentligt ont. Tog mig tillslut upp och insåg att jag inte visste riktigt vart jag va. Började haltande röra mig framåt. Tillslut fick jag syn på en människa och kom ut mot Olle Fiskares väg. Det va en liten tant vid en bil och snyftandes frågade jag henne om skjuts. Så hon skjutsade mig till akuten, är sååå himla tacksam för det! Väl där blev det mycket väntan men foten blev undersökt och röntgad. Inget brutet utan en rejäl stukning visade det sig. Så efter drygt tre timmar där hade Eve lyckats fixa skjuts hem till lägenheten, guld värt! Lite senare kom hon även förbi med kladdkaka, hur gulligt va inte de? 

Så högläge och kryckor är temat den närmsta framtiden. Josefine har erbjudit mig att bo hos henne i veckan eftersom hon bor jättenära skolan, så vi får se om vi blir sambos igen :P Tråkigt när sånthär händer, har gråtit konstant i typ 2-3 timmar idag av smärta och känslor. Så himla onödigt! Men men, bara att bita ihop och bli hel igen. 

Glad tjej innan passet
Inte lika lycklig tjej...

Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0