Mörka tankar

De va ett tag sen ja skrev nåt djupare här, bloggen har verkligen legat långt ner på prioriteringslistan dom senaste veckorna/månaderna. 

Ikväll är en såndär kväll när jag fastnar i helt fel tankebanor. Ensam i mörkret. När ja väl hamnar här är det svårt att byta fokus och somna. Istället fortsätter jag tänka mörka tankar och trycka ner mig själv. Ensam. Det är mycket det jag tänker på, tänk om jag kanske alltid kommer va ensam. Jag har en del ärr från tidigare som börjat läka och blekna men osäkerheten på mig själv sitter så mycket djupare. Duger jag? Såklart inte, är alltid min första tanke. Till vardags med skolan känner jag mig hemma, några fungerande hjärnceller verkar jag ju ha så där platsar jag. Men i övrigt då? Att hitta fel och brister är så lätt...

Förmodligen så är jag inte ensam med denna typ av tankar, vilket är synd. Varför kan man bara inte trivas med sig själv, se bortom dom negativa tankarna och istället fokusera på allt som är bra med sig själv? Om nån kommer på hur så får ni gärna höra av er!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0