Cuphelg i Piteå

Så va denna helg över och jag har landat i sängen i lägenheten igen. De känns alltid lika konstigt att komma hem till en tom lägenhet efter att ha spenderat hela helgen med en massa folk. 

På lördagen va det sprint där brorsan kom 13:e i prologen. I sin kvartsfinal låg han 1-2 länge men i sista kurvan innan upploppet blev han trängd av en kille som även satte sin stav mellan Marcus skidor. Så där tog den dagen slut. Även Mattias, som lyckades knipa 29:e-platsen i prologen, ramlade i sin kvartsfinal. Peter däremot tog sig hela vägen till final där han blev 5:a! Mycket imponerade :)

Idag körde dom 10 km skate, tre varv på en tuff 3,3km-slinga. Brorsans otur fortsatte och i en kurva på första varvet halkade han till på det isiga underlaget och föll. Riktigt tråkigt för ja vet ju själv hur kroppen/huvudet reagerar när man ramlar. Det blir adrenalin, mjölksyra och stress. Men han kämpade på och slutade på en 7:e-plats imål. Jag vet att han hade hoppats på mer eftersom hans stora drömmål är att åka på JVM i Kazakstan men det finns fortfarande en chans kvar! 
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0