2014 - kortfattat

Detta år har varit en berg- och dalbana. Det började rätt stormigt på många plan. Men i april fick jag tillslut en egen lägenhet, lite senare blev jag lovad ett väldigt spännande sommarjobb. Sommaren 2014 har kanske den varit den bästa i mitt "vuxna" liv. Ett utmanade, välbetalt jobb och för att inte tala om vädret! Lyckades vara ledig hela juli och låg mycket på bryggan i stugan. Massa träning och umgicks mer än nånsin med mina fina vänner. Jag utvecklades en del som person och fick än en gång bevisat för mig hur mycket mina vänner betyder för mig. 
 
Under hösten var jag sjuk väldigt mycket och jag hamnade lite under isen. Men tillslut gick det över, tävlade i Höknatten med Josefine och kom igång med träningen igen. Började som vice ordförande i F-sektionens styrelse, pluggat massor, presenterat mitt sommarjobb för Skogstekniska klustrets styrelse, bestämt inriktning på utbildningen, sökt utlandsstudier och umgåtts med mina knasiga vänner. 
 
Ska göra en ordentlig sammanfattning med bilder men jag kan lätt säga att 2014 har varit ett BRA år, nu håller vi tummarna för att 2015 blir minst lika bra!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0