Hopeful

Har mejlat som ett tok idag med en kille i sthlm som har en kamera! Verkar som det blir av denhär gången men jag vill inte ta ut allt i förskott heller.. Men jag är pepp på den!
För övrigt idag så har jag gjort lite plugg. Har skrivit andra loggen till engelskan och läst till tredje, gjort några tal i matten, läst lite i kemiboken, försökt mig på nån uppgift i fysiken (???), sist men verkligen inte minst börjat fila på jättearbetet i skidteori!
Sen har vi även ätit en halv cheescake av det som blev över sen igår, den blir helt klart godare för varje gång man äter! mums :)
Älsklingen var förbi ikv och vi gick en promenad till kyrkogården och kika lite. Eftersom det typ regna ute blev vi jätteblöta om fötterna och fick byta sockar direkt vi kom in. Sen kolla vi på film, Syskonen Baudelaires olycksaliga liv.
Nu ska jag snart krypa isäng, ska bara kolla mejlen nåågra gånger till :P Vill inte ha ont i halsen imorrnbitti, vill ju träna! Det är ju läger i Arvidsjaur nästa vecka och då vill man va pigg & fräsch såklart! Och det är mindre än 2 veckor till första tävlingen, helt ofattbart!                  
Detta har min kväll bestått av!puss ♥


Kommentarer
din bästa vän :)

Den filmen gillar vi juh ;)

2009-11-15 @ 20:49:15
Helene

Din cheesecake var underbart god.... MUMS! Kram

2009-11-15 @ 20:54:40


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0