Första Advent

Har sutit och kollat på Världscupen hela dagen nu. Måste säga att jag är grymt imponerad av Peter Northug. Den pojken kan verkligen åka skidor!
För övrigt har jag även packat upp alla grejer efter lägret och så. Måste bara fixa klart skidorna så dom är åkbara till nästa träningspass!
Snart ska vi åka in på stan och gå en sväng, är ju skyltsöndag (och första advent) idag! Ska faktiskt kolla efter lite grejer såsom en mineralfoundation och gråa jeansleggings. Sen, halv 4, ska jag och brorsan iväg och bowla med orienteringsgänget. Det är avslutning för säsongen ikv. Efter bowlingen blire Tacos-buffé på Skogskåtan :)Fin bild från vintern 07/08


Undrar vad som hänt med mig. Har blivit förkyld, igen! Sen verkar det faktiskt ha varit en bantningsläger, jag har gått ner 3-4 kg! :O Säga vad man vill om maten, smaken är som baken, jag är inte rädd för att säga vad jag tycket och tänker. Om nån har problem med det kan den personen komma och säga det till mig direkt ist för att lämna anonyma kommentarer! ;)


Gårdagskvällen spenderas framför tv:n och datorn! :]


puss ♥


Kommentarer
anonym

är smaken stor?

2009-11-29 @ 14:52:40


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0