November 23:e

Nu är allt packat och klart. Den proppfulla hockeybagen står uppe på mitt rum, jag längtar inte tills ja ska bära ner den för trappen :S Skidorna, stavarna och två innebandyklubbar ligger i skidfodralet i garaget. 07:30 imorrn åker vi iväg. Ska dela stuga med Linnéa den yngre, Lina och Vendela, blir nog riktigt trevligt :)Imorgon rullar vi! (buss x3)


Idag gjorde vi vårt andra matteprov i Matte C, en del med miniräkare på morgonen och andra delen utan på sista lektionen. Kändes ändå bra, nästan för bra. Fick även tillbaka kemiprovet som vi gjorde förra veckan. Vad är dethär? Jag fattar inte, hur mycket jag än läser och försöker så går det bara inte. Känner mig alldeles för oinspirerad av kemi B... Matten är så mycket enklare att få grepp om.. Ingen Kemi-bredd för mig inte..
På engelskalektionen (som jag och linnéa höll på glömma helt!) fick vi skidisar göra precis vad vi ville förutom att sova. Jag och LN gick till biblioteket för att läsa diverse twiligtböcker. Men det blev inte så mycket läsning eftersom tre små elisar (stefan, Kevin och han som jag inte kom på namnet på!) kom och störde oss lite. Eller störde är väl fel ord. Vi satt och prata om allt mellan himmel och jord, det var den lektionen :P Fick bland annat redovisa hur många storumanbor vi kände och vilka skräckfilmer som va bäst :)
Efter skolan for jag med mamma och pappa på stan. Eller rättare sagt TeamSportia som är vårt andra hem under skidsäsongen ;) Vi hade fått hem några skidor och stavar. Sen köpte pappa en laddare till våran gigantiska pannlampa. Jag lär inte hamna i diket under lägret som en viss person gjorde förra året i Hemavan ;) Sen köpte jag en jacka! Det blev den jag gått och suktat efter i en halv evighet. Det är en Didrikson Shannon, vit. Förut fanns den även i brun, men den va för liten.. Men I love it anyway!Ska försöka att inte skita ner den nu ;)


Vickan har tydligen haft ögonen uppe och sett att New Moon kommer visas på MB inom en snar framtid. Så snart kommer ni se oss köa, kanske med en Ben&Jerry´s i handen ;) Tills dess ska jag fortsätta på Ljudet av dett hjärta (Eclipse), har redan hunnit ca 100 sidor, vilket är en femtedel :) Gissar att denär slut efter lägret!


       


Nu blire sängen, puss ♥


Kommentarer
Ellinor

Kul att du bloggar! Fortsätt så :)

2012-03-18 @ 19:22:17
URL: http://hemförsäkringidag.se
Ellie

Intressant blogg! Det märks att du gillar att blogga!

2012-10-14 @ 08:49:53
URL: http://allasmslan.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0