'när jag hör din röst'

Vaknade med ont i halsen även imorse så det blev ingen träning för mig! Därför slutade jag 11 efter kemi utan lärare och Narnia på svenskan. Älsk kom och hämtade mig eftersom han lix hade lunch, vi for på Djurparksrestaurangen och åt lunch! Jag åt palt och älsk åt pasta med kyckling :) Sedan skjutsade han hem mig och for på jobbet igen. När jag kom hem började jag direkt att plugga och enda avbrtotten blev middag, te och en bit cheescake! Så nu har jag räknat en sida i matten, skrivit klart tredje läsloggen, läst ut Twiligt, gjort kravprofildelen i skidteorin och filat på träningsplaneringen. Känner mig rätt duktig, men nu svider ögonen och det är dags att gå isäng. Sovmorgon imorrn, börjar inte förrn 12:45 men ja ska hinna en del innan dess. Ta liiite sovmorgon sen upp och plugga. Måste räkna fysik och kolla mer på kemin. Har bestämt mig för att träna imorrn och se hur kroppen reagerar. De blir en timmes cykelpass hade jag tänkt. Ska försöka hinna duscha/byta om/äta på 45 minuter, borde gå ;)
Har kemiprov på torsdag så imorrnkväll lär jag somna med kemiboken sku ja tro :P vill ju göra bättre än förra provet. Hur svårt ett ämne än är har jag svårt att acceptera att jag gör sämre resultat än VG+ :S Men men, ibland måste man vara realistisk men jag vill! :P haha
Nä, nu ska jag pallra mig isäng, Gonatt!Nu ska jag låna New Moon på svenska!


puss ♥


Ps. Om ni vill se nya saw-filmen; Saw VI så finnas den via moviefather.com!
Klicka på länken för att komma till filmen, ksk inte så bra kvalla men det funkar, brorsan satt och sträcksåg den ikväll ;)
http://www.zshare.net/video/68552092aa2e57c5/


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0