Andas lugnt och räkna till femtioelva

Har insett idag hur mycket plugg det kommer bli denhär veckan! Kemiprov på torsda och ja fattar nada, jämvikter??? Matteprov x2 på måndag och vi ha inte räknat klart kapitlet än. Sen ska ja ha skrivit två loggar till Twlight och läst ut den till på måndag helst (vill INTE ha plugg på lägret). I fysiken är det några veckor kvar till prov men på onsdag ska ja ha räknat klart uppgifterna till kap.9, fritt fall; x) Sen är våran älskade Ingela utomlands och har lämnat oss här med århundradets skidteoriuppgift! Mycket trevligt, hon vill verkligen inte att vi ska bli rastlösa :P
Puh, nu har jag klagat klart. Just nu vill jag duscha, sova och vakna med en pigg och hel hals imorrnbitti. Då ska jag nog ta en löprunda, ser mörkt ut med skidåkning imorrn eftermidda. För övrig taggar jag läger, Arvidsjaur eller Ramundberget, vilket som. Hoppas på Bruks såklart! men A-jaur funkar de med. Är ju FIS-tävling där om mindre än 2 veckor, nästa lördag! Så jag vill va frisk och pigg i kroppen, inte trött och hängig som senaste veckorna.
Idag skippade jag sovmorgonen och åkte med pappa in till skolan kvart över 8, bussen hade inte ens kommit då? Tänkte göra lite engelska men istället blev det fysiklektion från 08:30-11:40! Inte för att vi åstakom så mycket, menmen.. Lunch (palt!) och sen engelska. Hade typ boksamtal om Twilight och New Moon och sen skrev jag på tredje loggen. På matten vet jag inte riktigt vars tiden tog vägen. Vi hade genomgången sen prata jag med Morteza, sen när jag skulle börja räkna slutde vi :S Fyramöte med skid med massa info och gratisex av Renässans. Åkte med päronen hem sen, brorsan stannade på skolan och körde styrka. Räknade matte när jag kom hem, åt midda och räknade lite mer. Vid 7 kom älsk och hämtade mig. For på Norräng och va där till 9.
Nu ska jag hoppa in i duschen och hoppas på en GOD natts sömn.Dom sägs hjälpa för att förhindra förkylning och för att bota snuva osv.


puss ♥Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0